Moća Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Timmi cestitam! 13p + Mihtarijan je ipak previse za mene.
189- Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 40 poena ove nedelje ako sve bude kako treba, katastrofa. cestitke vasicu.
porucnik vasic Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 40 poena ove nedelje ako sve bude kako treba, katastrofa. cestitke vasicu.Џинксуј, џинксуј. Ја сам пукао као бас. Sent from my iPhone using Tapatalk
189- Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 ne dzinksujem nista, posto vise nemam igraca. jedino da pelteir sutra da hettrik ako bude igrao.
Прслин Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 (edited) Где се то џинксује, да и ја мало захватим? То ми је последња нада, јер ако се ствари анализирају реално, хладне главе, математиком и логиком - већ сам изгубио. Ево, да не буде да кукам на празно: Јасенко Моураtn јури Белерина и 6 поена. Edited September 2, 2018 by Прслин
cvrlle Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 13 minutes ago, Прслин said: Ево, да не буде да кукам на празно: Јасенко Моураtn јури Белерина и 6 поена. stvarno nije moguce...
Прслин Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 Јебало вас џинксовање, сада је већ извесно да ћу да окончам коло сломљеног срца када Јасенко заврши меч са асистенцијом, па ја изгубим за бод.
Прслин Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 1 hour ago, Прслин said: Јебало вас џинксовање, сада је већ извесно да ћу да окончам коло сломљеног срца када Јасенко заврши меч са асистенцијом, па ја изгубим за бод. Пошто неупућеном посматрачу може да делује да сам коментарисао утакмицу док је трајала - нисам! Претходни коментар је написан неких пола сата пре Јасенкове асистенције. Како сам знао шта долази у будућности? Лепо: гледао сам шта је било у првом колу, када сам исто тако знао шта ће бити и исто тако изгубио за длаку. Само нека неко до краја сезоне каже ”Прслин кења, Прслин измишља” када закукам и најавим сигуран крах знатно пре него што наступи...
cvrlle Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 7 minutes ago, Прслин said: Пошто неупућеном посматрачу може да делује да сам коментарисао утакмицу док је трајала - нисам! Претходни коментар је написан неких пола сата пре Јасенкове асистенције. Како сам знао шта долази у будућности? Лепо: гледао сам шта је било у првом колу, када сам исто тако знао шта ће бити и исто тако изгубио за длаку. Само нека неко до краја сезоне каже ”Прслин кења, Прслин измишља” када закукам и најавим сигуран крах знатно пре него што наступи... moze li jadnije od ovoga druze komesare??? pa moca je malo dete za Vas...
Прслин Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 Јесам нешто слагао? У сваком случају честитке. Драма холивудских стандарда. А Моћа јесте мало дете за мене.
ubibobi Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 37 minutes ago, Прслин said: Пошто неупућеном посматрачу може да делује да сам коментарисао утакмицу док је трајала - нисам! Претходни коментар је написан неких пола сата пре Јасенкове асистенције. Како сам знао шта долази у будућности? Лепо: гледао сам шта је било у првом колу, када сам исто тако знао шта ће бити и исто тако изгубио за длаку. Само нека неко до краја сезоне каже ”Прслин кења, Прслин измишља” када закукам и најавим сигуран крах знатно пре него што наступи... Ja sam mogao da te postedim nerviranja jos juce obzirom da sam isto cekao celavog a izgubio takodje za 1 poen Proslo kolo za 2 ovo za 1,nema sta forma se polako podize Obzirom da u sledece kolo ulazim sa minusom,mislim da ce se trend cestitanja protivnicima nastaviti Cestitke Kopi
San Epifanio Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Cestitke @MancMellow na pobedi. Prvi poraz u ovoj sezoni. Da onaj krelac Emeri nije uveo Mikija u 90` i na taj nacin mi zakucao Sedrika sa 12 poena na klupi moglo je biti i sasvim korektno ovo kolo. Ovako fino mi pada ova pauza.
MancMellow Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 44 minutes ago, San Epifanio said: Cestitke @MancMellow na pobedi. Prvi poraz u ovoj sezoni. Da onaj krelac Emeri nije uveo Mikija u 90` i na taj nacin mi zakucao Sedrika sa 12 poena na klupi moglo je biti i sasvim korektno ovo kolo. Ovako fino mi pada ova pauza. Hvala Srećno pobedih, priznajem...
Pokojni Ruxin Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Mene calavera dobio na iskustvo. Meni umesto zahe ulazi wilson, a njemu iskusno cedric.
Recommended Posts