San Epifanio Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Svaki tim koji sam otvorio ima Aguera za kapitena, osim mog protivnika Manca koji je stavio traku Kejnu. Do poslednjeg trenutka sam se lomio da li Silvi da stavim traku. Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
crtamOrasi Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Jebem ti zeno majku boziju™, sledece kolo djoram Salaha i Trenta za Manea i Robertsona, nema smisla vise.
Calavera Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 ma da, trentara jos samo da dobije zuti, pa da budu cetiri uzastopne tekme u kojima je on bio opominjan™ a robertson belezio asistenciju ili bonus
malkin Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 32 minutes ago, Calavera said: ma da, trentara jos samo da dobije zuti, pa da budu cetiri uzastopne tekme u kojima je on bio opominjan™ a robertson belezio asistenciju ili bonus a i 2-3 puta je trentara direk zatreso, visi mu taj gol u vazduhu, al nikako jbg...
Moća Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Sad kada nismo ni dobri ko nekadaDodji da ugasimo nalog zajedno.Sent from my Le X620 using Tapatalk
porucnik vasic Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Јебени Алисон.Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Gros masi penal, sreca pa sam otisao -4 da bi ga zamenio L.Mourom.
cvrlle Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 14 minutes ago, Moća said: Sad kada nismo ni dobri ko nekada Dodji da ugasimo nalog zajedno. svako malo pa proradi ona stara pedercina u tebi...
Moća Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Ajde pocepani odjebi u vodenicu.Inace na pocetku ubacim Sirlea i on prva dva kola nista. Posle sva kola zamenim ga za Pedra i evo igra Sirle ko zmaj.Sent from my Le X620 using Tapatalk
Lezilebovich Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Nesto sam i uradio pametno - doveo sam Shirlea u ovom kolu
porucnik vasic Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 29 minutes ago, John Coltrane said: Gros masi penal, sreca pa sam otisao -4 da bi ga zamenio L.Mourom. +1
malkin Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 pola mog tima dobija žute kartone, umesto Zahe mi ulazi Frejzer, ali zato Toli umesto Zahe ulazi Sedrik. čovek u prva 3 kola ima 0 centaršuteva, naravno da dobija cs i asistenciju kad igra protiv mene
Recommended Posts