Jump to content
IGNORED

Премер / Брод / Бетон 2018 / 2019

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Прслин said:

Тако је већ боље. :fantom:

+1

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

148

• John Coltrane

72

• Moća

71

• malkin

49

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Тих гадно коло...

Posted

Sto je mrtvi Salah pao sa 3 na 0 bonusa u finisu, pasmater? :dry:

Posted

Обрачунали му промашаје. Не прија му баш алгоритам за бонусе, видело се још прошле године. 

Ја не знам који би геније требало бити да ти Митро он фајр буде у тиму. Сви знају да му је Брод права мера, да је Брнли тврд назад... Ко су ти људи које овакве партије нањуше? :o

Posted (edited)

Kod nekih prelepih, prepametnih i apolonski gradjenih pojedinaca je Mitro cak i kapiten..ali necemo o tome. 

Edited by SNARC
Posted
25 minutes ago, Прслин said:

Обрачунали му промашаје. Не прија му баш алгоритам за бонусе, видело се још прошле године. 

Ја не знам који би геније требало бити да ти Митро он фајр буде у тиму. Сви знају да му је Брод права мера, да је Брнли тврд назад... Ко су ти људи које овакве партије нањуше? :o

neznalice :blush:

Posted
47 minutes ago, Lezilebovich said:

Grobari

-1 :fantom:

Posted
1 hour ago, Lezilebovich said:

Grobari

Јок, само познаваоци фудбала...:naughty:

Posted (edited)

Posle mrsave subote, nalete jedan od mojih najboljih fantazi dana ikada. Danas cetvorica igraca i to Holebas, Pereira, Zaha i Mitrovic. Svako po gol, a Mitar i dva. Sve u svemu 38 poena, za ukupnih 60, sto je bilo dovoljno za pobedu protiv Dzibera.

Edited by San Epifanio
Posted
16 hours ago, Lezilebovich said:

Grobari

Ja nisam taj, al ga imam u timu :)

Mada me Calavera ipak dobi zbog tupavog Alonsa :dry:

Posted

mislim da je ipak odlucilo to sto nemas salahudina, ali dobro, it can be two things :sleep:

Posted

Водим, али је још напето као на ВЦ шољи. Подела подова без голова одговарала би и Клопари и мени.

Posted

Ja vodim 16 razlike protiv sekretara njemu ostao So a meni Moura pa da vidimo kako cu da zeznem.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted (edited)
21 hours ago, San Epifanio said:

Posle mrsave subote, nalete jedan od mojih najboljih fantazi dana ikada. Danas cetvorica igraca i to Holebas, Pereira, Zaha i Mitrovic. Svako po gol, a Mitar i dva. Sve u svemu 38 poena, za ukupnih 60, sto je bilo dovoljno za pobedu protiv Dzibera.

WC blam protv rendom latinosa iz uofoda :isuse: , gde je onaj filozof manijak da u preuzme fransizu andjus.

Cestitke sa zakasnjenjem Epi i sretno u borbi za premer!

Edited by Dziber