Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted
34 minutes ago, Nesh said:

Ali uzvracaju im zestoko Patriote. Cini mi se da nisu imali napad bez zute zastavice. Ocaj zivi.

Prelomi INT utakmicu i to kada je delovalo da je sve gotovo. Mada gusto je bilo u zadnjem drive kad je prosla ona po sredini. 

Steta za onolika glupiranja u proteklih nekoliko nedelja, mozda se moglo uzeti i domacinstvo za Wild Card. Ovako cekaj Chargerse ili KC...

Posted

Kakvu glupost od RTP sviraju Vatu, a sad Klauniju puštaju face mask na 2p pokušaj File. :ph34r:

Posted

Kriterijumi za sviranje RTP uništiće ligu. Ostaće vala jedino hokej za valjati pogledati.

Posted
2 minutes ago, stoutspectacledbold-head said:

Kriterijumi za sviranje RTP uništiće ligu. Ostaće vala jedino hokej za valjati pogledati.

+10000

Posted

Delovalo je kao da bi moglo biti zanimljivo, ali Phila ipak privodi kraju lagano ovo. I dok pisem evo jos jednog TD za Philu. Gotovo.

Posted (edited)

Sta treba Phili da bi prosli? Mora Seattle da izgubi obe, a oni da dobiju obe (ovu su vec dobili)?

EDIT: Aha, zaboravio sam na Minnesotu. Mogu oni da izvise, a Phila da prodje.

Edited by Nesh
Posted (edited)

Opa, hoce Texansi da me demantuju. I dok pisem, TD.  :ohmy:

Komplikejsen. Bar je zanimljivo. :D

Edited by Nesh
Posted

Gleda neko Pit@NO...

Jel do mene, ili su ove sudije idioti...

Meni nijedan ključni DPI za dva TD-a NO nije izgledao kao DPI... Prvi je lopta bila nedostižna, a drugi je igrač išao na loptu, i pri tom zakačio protivnika... Da se ovo svira sve svaki put, nijedno dodvanje koje idu dva igrača na loptu ne bi bilo čosto...

Posted

Dobar, dobar meč.

Posted (edited)

To bi bilo to, u kljucnom trenutku holding, onda izblokiran sut...Saintsi ocajni u drugom poluvremenu. OK, dok pisem ovo, dobice jos jednu sansu, nije uspelsa trik akcija, imaju loptu, ali napad Saintsa ne deluje kao da moze nesto da napravi.

Igrao sam na Steelerse, al i na Boston u hokeju, pa sad navijam za Saintse. :D

Edited by Nesh