March 14, 20223 yr Šta će sad onaj lik koji je platio 500.000 za loptu sa poslednje Brejdijeve utakmice?
March 14, 20223 yr 31 minutes ago, Frank Pembleton said: Trubisky novi QB PIT. ... Shiit has hit the fan Prvi QB pikovi iz 17,18 i 20 svi u AFC north. Doduše Burrow daleko najbolji.
March 18, 20223 yr Pročitah li ja dobro da je Von Miler otišao u Bilse za tipa 120 milki na 6 godina? Praštajte, čitao sam jutros rano
March 18, 20223 yr Dan ranije je iz trke ispao Klivlend... plot twist, Mejfild je zatražio trejd jer su pokušali da dovedu DWSent from my DN2103 using Tapatalk
March 18, 20223 yr Pročitah li ja dobro da je Von Miler otišao u Bilse za tipa 120 milki na 6 godina? Praštajte, čitao sam jutros ranoTako jethe deal included $51.5 million guaranteed, $45 million of which come at signing.Sent from my DN2103 using Tapatalk
March 18, 20223 yr videćemo. Watson je rodom iz Georgie, na pola sata vožnje od Atlante, a Falconsi i Saintsu izgleda jedini ostali u bidwaru. Falconsi su baš tanki, trenutno su im startni WRs otprilike Tajae Sharp i Zaccheaus, ali Watson je mlad i može sačekati da naprave roster. a sigurno će da popije i suspenziju, pa da se vrati kad se vrati i Calvin Ridley i još dodatno ojačaju roster.
March 18, 20223 yr Ipak u Brownsima Deshaun Watson will be the new QB of the Cleveland Browns. A real thing. The #Browns will now trade Baker Mayfield. Deshaun Watson gets a fully guaranteed 5 year $230M contract.