Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Klivlend je po rosteru među jačim timovima a ni do PO se ne dovuku. Era Mejfilda je gotova, da ih vidimo sad sa Votsonom

Sent from my DN2103 using Tapatalk

• Replies 8.7k
  • Views 397.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Malo me iritira što svi dobri igrači dolaze u AFC. Em je i ovako dosta jača konfa, em još i ova seoba u free agency.
Moraće Jetsi bogami momački zapeti da uzmu #1 seed u playoffu

Ma samo će biti još slađe

Ovo je drugi trade u istoriji lige sa 3 first round picka. Do sad je bio Herschel bio jedini takav trade.

1 hour ago, omiljeni said:

Ovo je drugi trade u istoriji lige sa 3 first round picka. Do sad je bio Herschel bio jedini takav trade.

Kako ti se cini nas Free Agency za sad?

JuJu očekivano završio u KC, ali je navodno zabo neki loophole ugovor gde mu veći deo zarade zavisi od bonusa koji su zbog učinka u prošloj sezoni postavljeni dosta nisko ali ulaze u salary cap tek za 2023 sezonu.

Matty Ice u Coltsima

za 3rd round

On 19.3.2022. at 16:08, WTID said:

Kako ti se cini nas Free Agency za sad?

vrlo dobro/odlično

Tomlinson je veoma dobar igrač, igrao je u istom sistemu već 4-5 godina. DJ Reed je odličan potpis. On jeste undersized corner, ali je prošle godine bio baš dobar. Whitehead je 1 jedan od boljih box safetya u ligi, Jake Martin je zanimljiv pass rusher. Uzomah i Conklin 2 tight enda koji mogu biti dosta produktivni, a mi nismo imali produktivnog TE još Dustina Kellera što je bilo pre 10 godina. Ostao nam je i Berrios koji nam je prošle godine bio najbolji igrač u celom timu i ja sam se plašio da će da ode ili da ćemo mu morati dati mnogo veći ugovor. Produžio je i Joynera kog ja baš volim, ali je celu prošlu godinu propustio zbog povrede. Jedini bitan igrač kojeg smo izgubili je Maye koji je otišao u Saintse.

Douglas juri value. Potpisuje igrače na max 2-3 sezone, ne troši mnogo novca, ali ipak ne potpisuje samo role/depth igrače već juri igrače sa kojima može da zabode home run. To su sve veoma dobri a mladi igrači sa 24-25-26 godina koji će tek da uđu u prime. Jedino Tomlinson ima 30 god

Cabin Fever Reaction GIF

Koji će vam kad nemate QBa koji ga može pogoditi u trepavicu na 60-70 jardi razdaljine. 

Ipak Delfini...

#29 #50 i 4th 2022 plus 4th i 6th 2023

Ала какве бомбе се бацају

Ko ćenjemu da baca u Majamiju?

... Shiit has hit the fan

11 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ko ćenjemu da baca u Majamiju?

... Shiit has hit the fan

vala baš :D