December 10, 20186 yr Eh da...Barkli je bog fudbala i svi koji kažu da smo trebali uzeti QB-a, D. Enda, kornera, puntera..... ( dopuni po želji ) neka popiju jednu kafu [emoji3]Meni je pre drafta imalo smisla da uzmemo i qb i de pre Barklija, ali ovo sto pokazuje do sada stvarno izgleda kao da je igrac koji se pojavljuje jednom u deset godina i da Giantsi nisu mogli bolje da biraju.
December 10, 20186 yr 6 hours ago, Jean-Luc Picard said: Eh da...Barkli je bog fudbala i svi koji kažu da smo trebali uzeti QB-a, D. Enda, kornera, puntera..... ( dopuni po želji ) neka popiju jednu kafu
December 14, 20186 yr Tri seka i dva Ints za Riversa. Not too bad za najgoru odbranu u ligi. Dobro poluvreme, tečno. Kao po puteru. Čista igra, smaranja bez. Rekao bih sveukupno tri zastavice za poluvreme. Od toga, jedna izmišljena. Erik Beri se vratija. A Džouns jebe ale, njegova su dva ( i po ) seka.
December 14, 20186 yr Genijalci! Oboji. Ovi na 2pts conversion, a ovi u takvoj situaciji samog samcijatog ostavljaju čoveka koji im je već upucao tri Td. Genijalno. Obostrano.
December 14, 20186 yr Kakav raspad od sudjenja, neverovatno sta se sudi a sta ne. That being said - Go Chargers!!!
December 14, 20186 yr 6 hours ago, mandingo said: Kakav raspad od sudjenja, neverovatno sta se sudi a sta ne. That being said - Go Chargers!!! Usrale su sudije II poluvreme koliko god da su mogle. Kako sam samo navijao da idu na 2 poena. Samo ne produžetak!!! Da išta odspavam.
December 16, 20186 yr Pogodi konacno. Da je bar jedan od dva pogodio sad bi Taxansi morali da idu na TD. Ovako, posto sam ja igrao na Jetse, zna se, produzetak. Edited December 16, 20186 yr by Nesh
December 16, 20186 yr Ipak, TD Texansa, bez produzetka. Ajd da vidimo dal Darnold i ekipa nekim cudom mogu do TD za 2 minuta i kusur. Malo je falilo da vec u prvom downu rese stvar. Edited December 16, 20186 yr by Nesh