Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted
Eh da...Barkli je bog fudbala i svi koji kažu da smo trebali uzeti QB-a, D. Enda, kornera, puntera..... ( dopuni po želji ) neka popiju jednu kafu [emoji3]

Meni je pre drafta imalo smisla da uzmemo i qb i de pre Barklija, ali ovo sto pokazuje do sada stvarno izgleda kao da je igrac koji se pojavljuje jednom u deset godina i da Giantsi nisu mogli bolje da biraju.
Posted
6 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Eh da...Barkli je bog fudbala i svi koji kažu da smo trebali uzeti QB-a, D. Enda, kornera, puntera..... ( dopuni po želji ) neka popiju jednu kafu :D

giphy.gif

Posted
7 hours ago, Nesh said:

Ne znas sta propustas. :D

+1

Urnebes u svakom trenutku...

Posted
16 hours ago, omiljeni said:

giphy.gif

giphy.gif

Posted

Kakav buran početak... :fantom:

Posted

Svirani holding Sorensenu na Gejtsu je spektakularan.

Posted

Tri seka i dva Ints za Riversa. Not too bad za najgoru odbranu u ligi.

Dobro poluvreme, tečno. Kao po puteru. Čista igra, smaranja bez. Rekao bih sveukupno tri zastavice za poluvreme. Od toga, jedna izmišljena.

Erik Beri se vratija. A Džouns jebe ale, njegova su dva ( i po ) seka.

Posted

Genijalci! Oboji. Ovi na 2pts conversion, a ovi u takvoj situaciji samog samcijatog ostavljaju čoveka koji im je već upucao tri Td. Genijalno. Obostrano. 

Posted

Kakav raspad od sudjenja, neverovatno sta se sudi a sta ne. That being said - Go Chargers!!!

Posted
6 hours ago, mandingo said:

Kakav raspad od sudjenja, neverovatno sta se sudi a sta ne. That being said - Go Chargers!!!

Usrale su sudije II poluvreme koliko god da su mogle.

Kako sam samo navijao da idu na 2 poena. Samo ne produžetak!!! 

Da išta odspavam. :D

Posted

Pa dal je moguce da promasi i drugi sut za extra poen. :blink:

Posted (edited)

Pogodi konacno. Da je bar jedan od dva pogodio sad bi Taxansi morali da idu na TD. Ovako, posto sam ja igrao na Jetse, zna se, produzetak. :D

Edited by Nesh
Posted (edited)

Ipak, TD Texansa, bez produzetka. Ajd da vidimo dal Darnold i ekipa nekim cudom mogu do TD za 2 minuta i kusur. Malo je falilo da vec u prvom downu rese stvar. 

Edited by Nesh