Nesh Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 (edited) Osim field goala sa kilometra, utisak utakmice do sada: Erceg "poziva" akciju za Prescotta i ovaj stvarno ide za TD. U stvari Erceg ispravno predvidja da ce Prescott trcati. Jedno pozitivno brojanje za Ercega! Edited December 9, 2018 by Nesh
Nesh Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 Vec sam pomislio da je steta sto odbrana Phile nije postigla TD, jer nema leba od napada, kad ono i napad sposoban da predje dva jarda. A onda promaseni extra poen.
stoutspectacledbold-head Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 Nestvarno šta čini Preskot. Ovi mrtvi, nema ih, ne postoje, ništa, blamiraju se čim im napad podje na teren i tako iz pokušaja u pokušaj... Ali ne da protivnički Qb. A treba mu samo da odigra ispodprosečno, ništa jače od toga.
Nesh Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 (edited) Phila ide na cetvrti down za 4 jarda sa pola terena posle ovakve igre napada i uspevaju. Sta reci, citiracu Zuleta: potpuno neverovatno! Edited December 9, 2018 by Nesh
stoutspectacledbold-head Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 Šta ti je konstruktivna kritika u adekvatno vreme...
Nesh Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 Au, sta je ovim ljudima, pocese da igraju i jedni i drugi.
Nesh Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 (edited) Igrao sam na Baltimor i Philu i obe utakmice otisle u produzetak. Baltimor prokockao, Phila promasila extra poen, zavera, pa to ti je! Edited December 10, 2018 by Nesh
Nesh Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 (edited) Kakav kraj, ovo je bilo nehumano. Ali sta se napravi od onog mucenja u prvom poluvremenu. Prava prvenstvena! Edited December 10, 2018 by Nesh
ducca Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 Osim field goala sa kilometra, utisak utakmice do sada: Erceg "poziva" akciju za Prescotta i ovaj stvarno ide za TD. U stvari Erceg ispravno predvidja da ce Prescott trcati. Jedno pozitivno brojanje za Ercega! [emoji4]Erceg koji na 16-16 očajava nad sudbinom Cowboysa koje nakon povrede Elliota nema ko da povede pošto Dak igra očajno i onda 2 TD-a, nije završio misao Pre toga na -7 savetuje KC da u 4. pokušaju ispucaju loptu na 2 min do kraja pošto imaju sva 3 tajmauta pa da krenu iz početka po TD, na pola terena U ostalim vestima da pohvalim Kittla koji uvatio 210 yd, drugo mesto all time za TE na meču, Shanahan ga nije ispoštovao za još 5yd do rekorda celo drugo poluvreme.
Nesh Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 (edited) 3 hours ago, ducca said: Erceg koji na 16-16 očajava nad sudbinom Cowboysa koje nakon povrede Elliota nema ko da povede pošto Dak igra očajno i onda 2 TD-a, nije završio misao Pre toga na -7 savetuje KC da u 4. pokušaju ispucaju loptu na 2 min do kraja pošto imaju sva 3 tajmauta pa da krenu iz početka po TD, na pola terena Pa ja sam odmah i komentarisao tu genijalnu izjavu da je veliki rizik 4. down na -7 i 1:30 do kraja , ali ovo za trcanje Prescotta je pogodio, zato sam mu dodelio jedno pozitivno brojanje. Budimo milosrdni! Edited December 10, 2018 by Nesh
Jean-Luc Picard Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 Kad budem prinuđen da NFL gledam na bilo kom domaćem kanalu, neću ga gledati.
Jean-Luc Picard Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 Eh da...Barkli je bog fudbala i svi koji kažu da smo trebali uzeti QB-a, D. Enda, kornera, puntera..... ( dopuni po želji ) neka popiju jednu kafu
Nesh Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 3 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Kad budem prinuđen da NFL gledam na bilo kom domaćem kanalu, neću ga gledati. Ne znas sta propustas.
Recommended Posts