Jump to content

Featured Replies

Djetsi :lol: 

• Replies 8k
  • Views 350k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ima.

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Bahusova Gozba....Filip de Konink  1654.  

• meni je najjace od svega sto je covek 2 cm nizi od mene i 20 kila tezi, i uskace u prozor laganica... a ja to kad bih probao, hitna bi dolazila da me skuplja po onim stepenicama   postane ti

Posted Images

Komentator na NFL Red Zone “and that’s how you stay winless in NFL, folks”. :D

Aaron Jones :hail:

Hoće biti kakve istrage za tankovanje :fantom:

Biće štos da im se uzme prvi pick kao kazna za ovo :laugh:. Ne mora ni da se uzme, samo da se pomeri nekoliko mesta na niže.

Od ostalih vesti, GIANTS!!!!  :smiley_hail:

Kad je poslednji put Sijetl sa Vilsonom postigao 10 ofanzivnih poena?

Da, veoma bitna pobeda Giantsa. Hvala sto poboljsavate nas pick.
Razmisljam sad nesto, mozemo da ponudimo "Tadiju Dragicevica" za 1 Wentzaru i neke lepe pickove. Sta znam, trazimo dva 1st roundera, a pristanemo i na 1st i 2nd samo zato sto smo dobri ljudi

Sjajni Denver sinoc.Lock je jezivo neprecizan,morace Elway da trazi oet novog QB

On 7. 12. 2020. at 9:29, omiljeni said:

Da, veoma bitna pobeda Giantsa. Hvala sto poboljsavate nas pick.
Razmisljam sad nesto, mozemo da ponudimo "Tadiju Dragicevica" za 1 Wentzaru i neke lepe pickove. Sta znam, trazimo dva 1st roundera, a pristanemo i na 1st i 2nd samo zato sto smo dobri ljudi

A ne, cenjeni gospodine. Zahvalnost može biti samo naša. Hvala Jetsima što nam budzašto dadoše onakvog igrača. Dečko otkida kako igra ovu sezonu.

jbg draftovali smo boljeg i mladjeg prezimenjaka, ovaj je postao expendable.

nismo ga dali baš za džabe. sta bese u pitanju ne mogu sad da se setim tacno? Znam da je otprilike 2nd rnd u pitanju. Dobili smo Denzel Mimsara pick za njega? To je onda posao desetljeca za nas. ili je ipak Davis pick plus nesto nize?

Edited by omiljeni

treća runda 2020 i peta runda 2021....valjda.

LW je stvarno sjajan ove sezone. Ima toga i da se bori za ugovor, ali siguran sam da ima i toga da je počeo da kupuje šta god već to bilo što im Džo Džadž prodaje...

ma on je uvek bio solidan igrač, ali tako se namestilo. uzeli smo 3-4 godine mlađeg igrača sa nešto većim upsideom, pa je bilo logično da trejdujemo.

(mi smo, i kada smo njega draftovali, imali sličan problem jer smo tad već imali Wilkersona i Richardsona i on nam uopšte nije bio potreban, ali jbg. kažu da to oće to se desi kad u proseku svake druge godine draftuješ istu poziciju :dry:)

taj trade sa vama smo uradili u sred sezone, igrač na poziciji na kojoj je većina timova dobro pokrivena, posebno bolji timovi koji bi možda imali interes da uđu u bidwar da se dodatno pojačaju, tu uglavnom imaju dosta dobre igrače i nije im preša.

ali izvukli smo mi tu skroz ok cenu. prvu rundu ne možeš tražiti, druga je ok, a dobili smo visoki pick treće runde i dodatnu petu. Trejd u kom niko nije bio u gubitku, ako mene pitaš.

cita covek omiljenog, vidi da Djetsi imaju najboljeg GM na kugli zemaljskoj, najboljeg HC i OC u istoriji, top 2 ili top 3 DC u ligi, buduceg MVP i HOF na mestu QB(prosle godine, najbolji QB u ligi u drugoj polovini sezone, po recima doticnog)... definitivno su prvi favoriti za SB ove sezone... aj dobro, 50-50 sanse protiv Chiefsa u finalu AFC, ali ostalo, laganica

Giantsi su sjajni. posle 0-5 starta, 5-2 u preostalih 7 tekmi. i to su porazi kuci od nas, sto je Danny Dimes poklonio tekmu i protiv Phile u gostima kada je odbrana imala neshvatljivi brainfart u poslednjih 5 minuta tekme. i to su jedine tekme u poslednjih 7 di im je neko prebacio 20 poena(22 Phila, 25 mi). a sa takvom odbranom i u playoffu mozes necem da se nadas

pa zemljače, to što si sad napisao za Giantse...samo umesto njih upiši Jets i imaš otprilike opis naše sezone 2019

ali nešto se ne sećam da si tad ovako zariljao svom snagom u Jetsi_su_sjajni narative street. baš me čudi da ti je to bilo promaklo.

Ma, bili ste na jednu loptu od započinjanja dinastije :fantom: