Jump to content

Featured Replies

4 hours ago, freakns said:

inace, Chicago sabija kako dobro igraju pa ce nas stignu evo samo sto nisu

i to što kažeš. 1 pobeda je nedostižna prednost, a još sad kad vi dobijete Chiefse...

btw, u prvom posedu u par snapova razmaka se povrede i Erving i Martin. :dry: 

• Replies 8k
  • Views 347.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ima.

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Bahusova Gozba....Filip de Konink  1654.  

• meni je najjace od svega sto je covek 2 cm nizi od mene i 20 kila tezi, i uskace u prozor laganica... a ja to kad bih probao, hitna bi dolazila da me skuplja po onim stepenicama   postane ti

Posted Images

:D

Gledao sam raspored Giantsa - @Bengals, @Seahawks, vs Cardinals, vs Browns, @Ravens, vs Cowboys. Max tri pobede mogu da namaknu i to Bengals u gostima ovo kolo, Browns kod kuce mozda i poslednje kolo protiv Cowboysa ako uopste tada budu u igri. Ne deluje realno, pogotovo sto WTF i Cowboysi imaju bolji raspored.

Ako dobijemo Dalas imaćemo tiebreaker u diviziji što bi uz još dve pobede verovatno trebalo biti dovoljno. 

Pit-Balt pomereno za utorak

Ode Patricia iz Lionsa

Svi QBvi Denvera su u kovid protokolu i niko ne može da igra sutra protiv Saintsa. Utakmica ne može da se pomeri jer nije derbi pa NFL zabole.

koji je službeni rezultat u nfl-u?

Nema to. Imaju emergency QBja (to je RB) koji sa QBjevima nije išao na sastanke pa nije u covid protokolu.  Imaju na PSu jednog WR koji je bio QB na koledžu, pre 3 godine je poslednji put bacio loptu. Ta dvojica će da igraju sutra. Svaka akcija wildcat. Ima da padaju sekire al će da se igra. 

Može i John Elway neku da baci

On će da bude emergency QB, ako se ova dvojica povrede. ;)

• Author

koliko kazni prave patriote

• Author

jebi se kemo

Obori mi dva lepa tiketa...Sveti mi se sto ga ne podnodim...:mad:

A pre toga ih kaznama vracaju u zivot...

Dakle, ucinice bukvalno sve da izgube...Cam 7 od 15 pasom...Opa, ako ne zna da baca, jos zna da trci...:dry: