omiljeni Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 4 hours ago, freakns said: inace, Chicago sabija kako dobro igraju pa ce nas stignu evo samo sto nisu i to što kažeš. 1 pobeda je nedostižna prednost, a još sad kad vi dobijete Chiefse... btw, u prvom posedu u par snapova razmaka se povrede i Erving i Martin.
Zizou Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 Gledao sam raspored Giantsa - @Bengals, @Seahawks, vs Cardinals, vs Browns, @Ravens, vs Cowboys. Max tri pobede mogu da namaknu i to Bengals u gostima ovo kolo, Browns kod kuce mozda i poslednje kolo protiv Cowboysa ako uopste tada budu u igri. Ne deluje realno, pogotovo sto WTF i Cowboysi imaju bolji raspored.
Jean-Luc Picard Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 Ako dobijemo Dalas imaćemo tiebreaker u diviziji što bi uz još dve pobede verovatno trebalo biti dovoljno.
ObiW Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Svi QBvi Denvera su u kovid protokolu i niko ne može da igra sutra protiv Saintsa. Utakmica ne može da se pomeri jer nije derbi pa NFL zabole.
ObiW Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Nema to. Imaju emergency QBja (to je RB) koji sa QBjevima nije išao na sastanke pa nije u covid protokolu. Imaju na PSu jednog WR koji je bio QB na koledžu, pre 3 godine je poslednji put bacio loptu. Ta dvojica će da igraju sutra. Svaka akcija wildcat. Ima da padaju sekire al će da se igra.
ObiW Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 On će da bude emergency QB, ako se ova dvojica povrede.
Nesh Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Obori mi dva lepa tiketa...Sveti mi se sto ga ne podnodim... A pre toga ih kaznama vracaju u zivot...
Nesh Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Dakle, ucinice bukvalno sve da izgube...Cam 7 od 15 pasom...Opa, ako ne zna da baca, jos zna da trci...
Recommended Posts