ObiW Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 e kad bi moj tim uz AFC East sa kojim ove godine igramo mogao jos da igra i sa NFC East umesto South, videli bi plejof cak i sa ovim hrkljus kvorterbekovima koje imamo.
Frank Pembleton Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Oni su posle onog demontiranja mojih shvatili da im AB fali za SB? .... Shiit has hit the fan!
freakns Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 5 hours ago, Frank Pembleton said: Oni su posle onog demontiranja mojih shvatili da im AB fali za SB? .... Shiit has hit the fan! Brady gets what Brady wants... Arians sigurno nije gurao ovo potpisivanje, ali Brady je itekako zeleo Browna. on je popizdeo i kada je AB popusio u NE, bez obzira na stvari koje je radio van terena. takodje, tokom leta je bila informacija da ce AB da ode tamo gde je Brady
Bogotac Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Cujem da su Goodwin i Evans odusevljeni,posebno ovaj prvi.
Jean-Luc Picard Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Biće to Ok dok pobeđuju. Kad vežu dva poraza nastaće problemi.
freakns Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 4 hours ago, Bogotac said: Cujem da su Goodwin i Evans odusevljeni,posebno ovaj prvi. ne znam ko je taj Goodwin, ali Godwin( :P ) ce dobije svoje pare i novi ugovor sledece sezone, a imace i svoja hvatanja u ovoj. to uopste nije upitno. sto kaze JLP, ako se pobedjuje, niko se nece buniti. najveci problem sa potpisivanjem moze da ima Scotty Miller koji sada nece dobijati hvatanja.
omiljeni Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 dogodilo se pre 5 min: like ako je bio touchdown, comment ako nije btw poslednji play na utakmici, odlučuje pobednika.
Zizou Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 Na usporenom snimku deluje da lopta dodiruje aut neposredno pre nego sto dodirne pilon.
Recommended Posts