Jump to content

Featured Replies

Tampa Bej, 1st & 30, 2nd & 34, 3rd & 27 i Brejdi zamalo da baci TD na 3rd down.

• Replies 8k
  • Views 347.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ima.

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Bahusova Gozba....Filip de Konink  1654.  

• meni je najjace od svega sto je covek 2 cm nizi od mene i 20 kila tezi, i uskace u prozor laganica... a ja to kad bih probao, hitna bi dolazila da me skuplja po onim stepenicama   postane ti

Posted Images

od kojih mi papaka izgubimo, majko mila... ali tako to ide kada napravis 20 penaltija... doduse, onaj personal foul Barrettu je bruka i sramota. a na kraju nas kostao tekme

19 minutes ago, freakns said:

od kojih mi papaka izgubimo, majko mila... ali tako to ide kada napravis 20 penaltija... doduse, onaj personal foul Barrettu je bruka i sramota. a na kraju nas kostao tekme

Bjazhi.  Nama je Tampa stara musterija jos dok smo bili u isti Division :fantom:

Folsara u emotivnom govoru posle tekme...

Jel mu ovo prva pobeda posle SB?

.... Shiit has hit the fan!

39 minutes ago, Frank Pembleton said:

Folsara u emotivnom govoru posle tekme...

Jel mu ovo prva pobeda posle SB?

.... Shiit has hit the fan!

Ti prespavao sezonu posle SB, on nama bio closer i sledece sezone i pikao PO. Kako mozes da zaboravis recimo double doink tekmu... :D

2 hours ago, Grandilof said:

Ti prespavao sezonu posle SB, on nama bio closer i sledece sezone i pikao PO. Kako mozes da zaboravis recimo double doink tekmu... :D

A bre... zaboravih "kao da..."

Vea season ending injury... bye bye playoff nade. kao i obicno, tu oko 5.-6. nedelje Bucs season is over. 

PgmjyZ5.gif

Spoiler

72cf241fb31a6168c9a987bcddf7b33d.jpg

Titansi i Patsi opet pozitivnog danas... potpuno ce sjebati raspored

a da je liga kada je prvi iz Titansa testiran pozitivan odmah odlozila mec, 10 dana karantin, sada bi vec bili cisti i mogli igrati mec sa Buffalom. ovako, zatvaraj objekat pa otvori za tri dana, pa onda opet neki pozitivan... tako mogu do sledece sezone

• Author

jebo te šta radi Las Vegas

• Author

Opet navlače za KC

Na Mozzartovom sajtu uzivo moze da se igra mec K. City - Oakland....:D

A i ja vala ne mogu da se naviknem da su Las Vegas...Odlicna utakmica Raidersa, jes da Mahomesu treba malo, ali dobro se drze ...

Raidersi...:ziga:

Au, kakvo cudo, drze Mahomesa i drustvo celo poluvreme bez poena...

• Author

Opa opa

Ala unakaziše Mahomes-a. Nema vremena da prdne