Frank Pembleton Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Nešto bih bacio lovu da Sijetl osvaja, a branio bih sa GB. Trenutno 2 favorita u mojim očima.Rano je, što kaže Radiša.Wilson može do MVP svakako.... Shiit has hit the fan!
James Marshall Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Ma naravno da je rano, odigrao bih nešto sitno ako je kvota jača od recimo 10. Naravno da može svašta, svakakvih povreda da bude, ali nekako mi je ove godine u glavi red da osvoji neko iz NFC, a pritom pucam na ove uigrane ekipe sa dobrim QB/trenerom. Ako je low risk high reward, što da ne.
Miljenko Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 U Meridianu su trenutno treci favoriti sa 10.99. Ulazak u SB 4.98, najmanja kvota u NFC.
freakns Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 8 hours ago, Jean-Luc Picard said: Darnold odličan sinoć. Čak tri TD pasa... Xavier Rhodes odlican, pravo niotkuda. ja krenuo da ga pokupim u fantasyju, ali nema ga medju WRs(ne znam zasto, @omiljeni bi mogo da pojasni, on zna zasto nekada nema nekihigraca na fantasy listi napadaca)... onaj prvi pas za TD, brutalan. i svi se raduju, skacu, samo Darnold kulira. tacno vidis da decko ima samopouzdanje, u fazonu, nije to nista, imam ja jos takvih playeva u rukama. i imao je...
omiljeni Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 3 hours ago, freakns said: Xavier Rhodes odlican, pravo niotkuda. ja krenuo da ga pokupim u fantasyju, ali nema ga medju WRs(ne znam zasto, @omiljeni bi mogo da pojasni, on zna zasto nekada nema nekihigraca na fantasy listi napadaca)... onaj prvi pas za TD, brutalan. i svi se raduju, skacu, samo Darnold kulira. tacno vidis da decko ima samopouzdanje, u fazonu, nije to nista, imam ja jos takvih playeva u rukama. i imao je... taj prvi TD ide kompletno na dušu receivera. Cager. rookie, UDFA sa Georgie. 6-5/220. Ono je valjda trebalo da bude backshoulder fade, ali je istrčao rutu kao da je practice squad u Grofovima iz Novog Knjaževca. Posle je dečkić imao 2-3 fina playa i nije bio loš, ali tu kod tog TD je prodao Darnolda totalno. Jebiga, ne igraju nam 3 startna WRs Perriman, Mims i Crowder pa nam startuju ovi što ih skupimo sa ulice.
ObiW Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 omiljeni, jedva cekam kripl fajt nasa dva tima u cetvrtak.
cedo Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Mahomes ... uzivanje, imao je i Dzekson jedno odlicno trcanje bice dobra utakmica
James Marshall Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Usraše im se u život, užasan Baltimor
Bogotac Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Tanak je Lamar,prosecan QB,los u dzepu,lose baca u pokretu,i brzo se unervozi kad ne idu stvari kako treba.
omiljeni Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 14 minutes ago, Bogotac said: Tanak je Lamar,prosecan QB,los u dzepu,lose baca u pokretu,i brzo se unervozi kad ne idu stvari kako treba.
James Marshall Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Omiljeni, ko ti je najbolji mladi QB , Mahoms ili Lamar Poslije Darnolda naravno
Zverilla Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 On 16.5.2019. at 1:05, omiljeni said: Nazovi OC nazovi najboljeg napada svih vremena. Krivo ti je sto Shurmur nema muda ko Gase, da rovari protiv svog GM. Cova upao u apatiju i ceka da otalja jos jednu 5-11 sezonu, pa da se razilaze. da se podsetimo kakva je svetla buducnost predvidjena gase.u kad je tek stigao u jetse, iako je sve govorilo u prilog teze da je gase i pizda i neznalica u jednom. fastforward sezonu i kusur kasnije Jets Offense Rankings: Yards: 32 Scoring: 32 Passing: 32 First downs: 32 Touchdowns: 31 Rushing: 28 Yards per carry: 30 Punts/play: 32 3rd Down Conversion: 31 Yards per play: 31 Red Zone: 32
Recommended Posts