July 26, 20204 yr The Jets traded the disgruntled star defensive back and a 2022 fourth round-pick to the Seattle Seahawks in exchange for safety Bradley McDougald, a first-round and third-round pick in 2021, and a 2022 first-round pick, NFL Network Insider Ian Rapoport reported. Mislim da ste ih lepo osisali.Pogotovo ako "nije bilo povratka".
July 27, 20204 yr On 26.7.2020. at 13:55, omiljeni said: šta znam, je se baš nešto i ne osećam kao pobednik Zasto? Istina je da Seahawksi, odkad je Russell QB, ne biraju cesto visoko. Ipak, 2 pika prve runde su znacajni... Plus NFC West je verovatno najzajebana divizija u NFLu.
July 27, 20204 yr ma pickovi su #16 i #16 što se mene tiče. nebitno je to. i naravno da su pickovi prve runde veoma značajni, ali jbg značajni su i HoF kalibar igrači. Moraćemo draftovati 2 vrhunska igrača, a pitanje je i onda da li ćemo nadoknaditi izgubljen value. a najgore od svega je činjenica je da uopšte trejduješ takvog igrača.
July 27, 20204 yr Onako kad vagaš, Giantsi su dobili dosta manje za OBJ, nego Jetsi za Jamala. U momentu trejda maltene konsenzus je bio da je Gettleman poludeo. Godinu i po kasnije, mislim je malo njih koji ne smatraju da su Giantsi u stvari prošli mnogo bolje u tom trejdu. Naravno da će biti potrebno par godina da se pravilno evaluira trejd između Jetsa i Sijetla, al na prvu loptu prošli ste fenomenalno.
July 27, 20204 yr 32 minutes ago, Jean-Luc Picard said: mislim je malo njih koji ne smatraju da su Giantsi u stvari prošli mnogo bolje u tom trejdu. ma beži bre, ko to smatra? ja mislim da su Brownsi prošli mnogo bolje.
July 28, 20204 yr Ja ne vidim negativnu stranu, za Jetse u trejdu. Imas Darnolda u trecoj sezoni... Mozes konacno kao GM da vidis dali ces mu ponuditi 5th year ili ne. Ako su Jetsi ocaj - imas Lawrencea i Fieldsa na draftu, ako je Sam okay - imas mozda bolju WR klasu od 2020.
July 28, 20204 yr 5 hours ago, mandingo said: Ja vidim negativnu stranu za Jetse. Imas Darnolda u trecoj sezoni... fixed for you
July 29, 20204 yr 7 hours ago, freakns said: fixed for you Pa opet imaju 4 pika prve runde u 2 sledece godine. Mogu QBa da draftuju ako je Sam los. Nego, nas je Joey fino odrao: