Grandilof Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 (edited) On 10.10.2018. at 19:28, omiljeni said: neko na prethodnoj strani reče za njega da je turnover mašina, ali u realnosti sa 6 turnovera se verovatno kotira u boljoj polovini lige Kakvo je stanje posle ovog kola ? Ima li kategorije gde nije u bottom half ili jos nesto crnje ? He might have been the No. 3 overall pick in this year's draft, but the Jets rank in the bottom three in the NFL in Total QBR (30th). New York also ranks 30th this year in completion percentage (56 percent) and interceptions per pass attempt (5 percent). Edited October 23, 2018 by Grandilof
omiljeni Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Saintsi dodaju još Buckeyesa u secondary...Apple, Lattimore, Vonn Bell, Coleman. To da ima Brees još koga da podjebava zbog pobede Purdua sad za vikend.
freakns Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 sta ti tu sada statse bacas? ako je omiljeni rekao da je najbolji, onda je najbolji. koga boli kurac za statse. plus, krivi su defenderi, idu picke da ga preseku umesto da mu pomognu da kompletira pas
omiljeni Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Protutnjao Mudovište kroz Philu, od Eaglesa ostalo samo zgarište a fanovi brinu brigu o Darnoldu. Što me niste pitali za statse prošle nedelje kada je imao 30 pasova, 90% completions, 10 yds avg i 3 TDs? Protiv Vikingsa, od 3 samo je jedan Samov pick. Jedan je bio drop, pred kraj tekme se odbila Peaku od ruku pravo do Vikinga. Drugi pick je bio kad je Roberts zajebao rutu. On je primarno returner i igrao je kao WR samo zbog povreda i jbg. Taj int što ide na njegovu dušu...tu se malo precenio protiv Rhodesa i Harrisona Smitha. Naivno, ali ništa strašno. Svaka škola se plaća. Mnogo dropova smo imali, glup fumble, greška na puntu, u odbrani par dropovanih interceptiona, pa Cousins baci očigledan lateral na zemlju i naši iskuliraju jer su mislili da je incomplete a bio bi lagan scoop & score. Dobro smo se i držali obzirom na -4 turnovera protiv dosta dobrog tima. Tek u 4th qtr smo izgubili utakmicu. Sudije nam nisu dosudili PI nekoliko puta kada su mogli i to na pasovima koji su mogli totalno da promene utakmicu. Potpetljali su sa leđa Robby Andersona nekoliko puta na dugim pasovima za TD. Ja nekako ubedim sebe da je to ok, da nisu sudije pogrešile i onda vidim kako isto to dosude Ravensima i reše utakmicu u korist Saintsa. što se tiče Darnolda, znao sam da će on biti dosta dobar već ove sezone. Ali nisam se nadao da će biti ovako dobar. On je najkasnije 2020. najbolji Qb u ligi, a možda već i 2019. Samo gledajte
Jean-Luc Picard Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 (edited) 2 hours ago, omiljeni said: što se tiče Darnolda, znao sam da će on biti dosta dobar već ove sezone. Ali nisam se nadao da će biti ovako dobar. On je najkasnije 2020. najbolji Qb u ligi, a možda već i 2019. Edited October 23, 2018 by Jean-Luc Picard
freakns Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 13 hours ago, omiljeni said: Protutnjao Mudovište kroz Philu, od Eaglesa ostalo samo zgarište a fanovi brinu brigu o Darnoldu. Što me niste pitali za statse prošle nedelje kada je imao 30 pasova, 90% completions, 10 yds avg i 3 TDs? Protiv Vikingsa, od 3 samo je jedan Samov pick. Jedan je bio drop, pred kraj tekme se odbila Peaku od ruku pravo do Vikinga. Drugi pick je bio kad je Roberts zajebao rutu. On je primarno returner i igrao je kao WR samo zbog povreda i jbg. Taj int što ide na njegovu dušu...tu se malo precenio protiv Rhodesa i Harrisona Smitha. Naivno, ali ništa strašno. Svaka škola se plaća. Mnogo dropova smo imali, glup fumble, greška na puntu, u odbrani par dropovanih interceptiona, pa Cousins baci očigledan lateral na zemlju i naši iskuliraju jer su mislili da je incomplete a bio bi lagan scoop & score. Dobro smo se i držali obzirom na -4 turnovera protiv dosta dobrog tima. Tek u 4th qtr smo izgubili utakmicu. Sudije nam nisu dosudili PI nekoliko puta kada su mogli i to na pasovima koji su mogli totalno da promene utakmicu. Potpetljali su sa leđa Robby Andersona nekoliko puta na dugim pasovima za TD. Ja nekako ubedim sebe da je to ok, da nisu sudije pogrešile i onda vidim kako isto to dosude Ravensima i reše utakmicu u korist Saintsa. što se tiče Darnolda, znao sam da će on biti dosta dobar već ove sezone. Ali nisam se nadao da će biti ovako dobar. On je najkasnije 2020. najbolji Qb u ligi, a možda već i 2019. Samo gledajte bottom 3 u QBR, turnvers per attempt i procenat kompletiranih pasova? i nisi se nadao da ce biti bas toliko dobar? ne znam sta si se nadao onda, da bude malo losiji od Geno Smitha i Ryana Leafa?
Strahan Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Harrison u lionsima ?!? Prsli su zesce Gmen Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Strahan Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Izgleda da iz nyg sledeci leti janoris jenkins. Ne bi me iznenadilo da eli ode kod koflinaGesendet von iPhone mit Tapatalk
freakns Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 to i ne bi bilo toliko lose... Giantsi bi dobili nesto natrag, a Eli bi otisao u competitive tim kojem treba QB
Jean-Luc Picard Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Neće Eli nigde. Ima no trade stavku pa se on pita za sve. A i što bi Jagsi pristali. Već imaju manje lošeg Qb za manje para.
stoutspectacledbold-head Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Skroz gledljivo drugo poluvreme na Vembliju.
bradilko Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 gledao barsa- real i okrenuo na nfl. mnoogo interesantnije. poslednjih godina sve češći izbor
stoutspectacledbold-head Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Jedan prelagan Td od 70y za Šikagou nakon što promašiše jedan ( lagan? tuki, vetruština kao mahnita ) Fg.
mandingo Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Winston se opasno glupira. 2 totalno nepotrebna INT-a. Ovaj drugi posebno.
omiljeni Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Tampa promenila koordinatora i odbrana odmah ko preporođena
Recommended Posts