stoutspectacledbold-head Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Samo rezultatski jednaki. Deluje mi da je SF par dimenzija iznad.
Frank Pembleton Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Samo rezultatski jednaki. Deluje mi da je SF par dimenzija iznad.Uhhh "par dimenzija iznad"... ... Shiit has hit the fan...
stoutspectacledbold-head Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 1 minute ago, Frank Pembleton said: Uhhh "par dimenzija iznad"... ... Shiit has hit the fan... Minus qb pozicija.
freakns Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 dobra tekma ali maltene negledljiva od kolicine reklama. svake godine su sve gori
Кристофер Лумумбо Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Fino za sada, jedino mi smeta sto ne komentarise jurisevic.
mandingo Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 1 minute ago, freakns said: dobra tekma ali maltene negledljiva od kolicine reklama. svake godine su sve gori $5.6M za 30 sekundi, jbg.
Кристофер Лумумбо Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 JLo is not a spring chicken anymore- barkli pre par godina u prenosu
freakns Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Barkley je u pravu super je sto je ona mladalackog duha i slicno, ali brate, da peva u gacama, nije da joj pristaje bas
omiljeni Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 JLo bila mnogo bolja, realno.4 timeouta propala u prvom poluvremenu, fox ce popizditi
Recommended Posts