Zizou Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Ajmo Patriče, ajmo Endi! Stavih i neke pare na Mahomesa za MVPa tako da sigurno 49ersi dobijaju.
radisa Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 8 minutes ago, nisam ja said: Ko je morž? Vredi li gledati sb kao jedinu utakmicu u sezoni? Morž je trener KC-a... NFL uvek vredi gledati...
Krangovo telo Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Zasluzio je Debeli. A i zanimljiviji su za gledanje.
omiljeni Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 11 minutes ago, Fakundo Sava said: Tima Shakira ili tim JLo ? JLo Qb Chiefsa Len Dawson na poluvremenu njihovog prethodnog Super Bowla
Frank Pembleton Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Tim KCZbog debelog pre svegaOvi svi ostali imaju vremena... ... Shiit has hit the fan...
Moća Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Tim spavanje.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
arheolog1981 Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Sunce ti, vlasnice Detroita, KC, Pitsburga i još nekih timova imaju po sto godina. Sad pričaju u delu posvećenom najmlađem nosiocu Medalje časti. Dobro je, sad ne smem zaspati Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
omiljeni Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Halasova ćerka je vlasnica Bearsa, ima oko 100 god. mislim da je najstarija, a Fordica iz Lionsa je zeru mlađa KC vlasnik je Hunt, on je mlad.
Mindaugas Žukauskas Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 1 hour ago, nisam ja said: Ko je morž?
Recommended Posts