January 19, 20205 yr Nema leba ni od Henrija, zaustavilli ga Chiefsi. Osvaja on jarde, ali prvi down tesko.
January 19, 20205 yr Navijam za Mahomesa i Rodgersa, dva boga fudbala u SB. Za sad ide dobro ali ce OL Packersa morati da odigra vanserijsku utakmicu inace nema leba da zaustave letecu DL Ninersa. Ne secam se da sam video onako brzu defanzivnu liniju u poslednjih par godina.
January 19, 20205 yr GOAT jednog dana nadam se. Dečko je čudo...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
January 19, 20205 yr 5 minutes ago, Zinedine Zidane said: Navijam za Mahomesa i Rodgersa, dva boga fudbala u SB. Za sad ide dobro ali ce OL Packersa morati da odigra vanserijsku utakmicu inace nema leba da zaustave letecu DL Ninersa. Ne secam se da sam video onako brzu defanzivnu liniju u poslednjih par godina. 1 minute ago, arheolog1981 said: GOAT jednog dana nadam se. Dečko je čudo... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk +1
January 19, 20205 yr 1 minute ago, arheolog1981 said: GOAT jednog dana nadam se. Dečko je čudo... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Bice dobar on, pogotovo sto on , po meni , za razliku od Lamara recimo ne mora da ima sve oko sebe namesteno za njega.On bi mogao i u drugacijem poredjanom rosteru da dominira