September 28, 20195 yr krecu dve odlucujuce nedelje za sezonu Bucsa @Rams @Saints izgubimo obe, 1-4, gotova sezona dobijemo obe, 3-2, 2-0 u diviziji, we are very much alive 1-1, 2-3, OK je, jos smo u borbi. pogotovo ako je ta pobeda @Saints
September 29, 20195 yr Patriote ne mogu da opepele u napadu. Prvi down misaona imenica. Boga mi Billsi su mogli (i cini mi se jos uvek mogu, mada nema jos mnogo i evo idu unazad) ovo da dobiju. Edited September 29, 20195 yr by Nesh
September 29, 20195 yr Kansas je neunuštiv...Dobiše ovo a Mahoes 0 TD...Ovo im je velika pobeda! ... Shiit has hit the fan...
September 29, 20195 yr zar CHI nema rezervnog upotrebljivog šutera, nego se prilagođavaju ovom povređenom rezervni qb im je odličan
September 29, 20195 yr 17 minutes ago, levi said: zar CHI nema rezervnog upotrebljivog šutera, nego se prilagođavaju ovom povređenom rezervni qb im je odličan Gori su od Chargersa kad je kicker u pitanju. Pat Mcafee-ja su testirali u predsezoni... Covek vec 2 godine ima podcast a sada radi Thursday night ncaaf za ESPN.
September 29, 20195 yr Kako se MIN zajebala dajući onolike pre Kazinsu... ... Shiit has hit the fan...
September 29, 20195 yr Istina. Ali protiv force of nature kao sto je Mack se ne igra. Ubio ih je, jbt...
September 29, 20195 yr odigra ga Slepac za sve pare jeste zasro INT ali ako bude igrao kao danas i protiv Giantsa, neka ga baci vala Shaq Barrett sta radi covek jbt
September 30, 20195 yr Jones ni približno blistav kao protiv Bucsa ali sasvim dovoljno dobar za užasno očajne Redskinse.
September 30, 20195 yr ja cekam da titjer pocne da gotivi Jonesa... za sada mu je i dalje krvni neprijatelj jer zbog njega ne moze da gleda Iliju