Jump to content

Featured Replies

Vontae Davis se penzionisao juče na poluvremenu utakmice

Cudan covek.
Na Hard Knocksu ima scena kad ga je Ireland zvao u kanc da mu kaze da je trejdovan u Coltse. I u sred razgovora Davis ga prekida i kaze da mora da javi babi da je trejdovan [emoji38]
2 hours ago, Strahan said:

giantsi su ubedljivo najgori tim u ligi. pa mi sa foruma bi napravili pristojniju OL

OL je katastrofa, ali nije ni Eli mnogo bolji. omatorilo se jbg. verujem da su uzimanjem Barkleya i Hernandeza i dovodjenjem Soldera hteli Manningu da pruze jos jednu sansu, ali ocigledno je da se nije (jos?) sklopilo kako treba. Solder je izgleda has been, inace ga Bili ne bi pustio. WR su odlicni, Engram je odlican, jos su svi redom mladi. odbrana je sasvim OK... jbg, mozda je pametnije bilo uzeti nekog Darnolda ili Rosena, pa neka odsedi sezonu na klupi, da se Eli posteno oprosti. ovako, imate vrh RB, ali bez OL i sa QB kojem istice vreme.

ali ajd da sacekamo jos par kola. ko zna, mozda OL proradi...

ps. Wentzara clearovan, startuje protivu Coltiski

18 hours ago, omiljeni said:

Cudan covek.
Na Hard Knocksu ima scena kad ga je Ireland zvao u kanc da mu kaze da je trejdovan u Coltse. I u sred razgovora Davis ga prekida i kaze da mora da javi babi da je trejdovan emoji38.png

Kakav lik! :laugh:

zq37xuh02um11.jpg

Какав је хаос у Питсбургу? Антонио Браун није дошао на тренинг, нека препуцавања на твитеру ...

Kažu da nema veze sa tviterom. Kažu da su privatni problemi i da se javio treneru. 

pederi iz Clevelanda... sada su nasli da pobede, prvi put posle 20 tekmi. ko da ne znaju da je Djetsima trebala tekma za Superbowl

I to se iživljavali. Lendri bacio TD za Mejfilda

hoćeš reći 2 pts. konverziju.

da, da... probudio se u 5 jutros i gledao sat vremena. sve mi je kroz maglu

Šta radi Cousins! :laugh:

Skinski se ne sale. Trebace jos jedno cudo da GB okrene ovo .

Prozvao sam ih. :D

Brzinski TD i sad je 10:21.

Ali onda jedan brzinski za Skinse i 10:28.

MM debil toliko dugo nikako da nauci da koristi tajmaute