freakns Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 ma pizdun je hteo u dobar tim. ovde ce da cuti i pusi godinu dana da svima pokaze kako je on zapravo good guy a govna su ga htela u trejdu, i posto Pittsburgh nije dao u Patse, sada su ga dobili za dzabe to each his own mogu da uzmu jos 15 titula za redom, ipak ce ostatii najogavniji SB winners u istoriji.
theanswer Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 24 minutes ago, freakns said: ma pizdun je hteo u dobar tim. ovde ce da cuti i pusi godinu dana da svima pokaze kako je on zapravo good guy Naravno. A ljudi se pitaju jel ima mental health problem, dal mu treba pomoc haha
Jean-Luc Picard Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Ne postoji promil jebenih šansi da me neko ubedi da ovo sve nije režirano i isplanirano.
mandingo Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Bez lupetanja, molim vas. Za koga god navijali, bar budite iskreni kad se govori o Patriotsima. Takve gluposti jednostavno nisu nacin na koji gospodin Belichek i gospodin Kraft funkcioniraju.
Frank Pembleton Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Foles slomio ključnu kost... ... Shiit has hit the fan...
James Marshall Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Super su mi ovi timovi što misle da će uraditi nešto dovođenjem Bilovih pomoćnika Niti će unaprijediti svoje timove, niti oslabiti Palpatina. Da vrijede čemu, ne bi ih puštao
James Marshall Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Šta hoćeš da kažeš, ništa od 16-0 sezone? Ja prebacio u nekom momentu, kontao gotovo
Krangovo telo Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Dobro se i drzite. Previse mediokriteta. Koja ti je prognoza za diviziju? NYG ne verujem da mogu vise od 6W za sezonu.
teacher Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 1 minute ago, Prlapan said: Dobro se i drzite. Previse mediokriteta. Koja ti je prognoza za diviziju? NYG ne verujem da mogu vise od 6W za sezonu. sa ovom odbranom teško do 6
teacher Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 naš DC je klovn, očekujem da dobije otkaz pre kraja utakmice
Recommended Posts