Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted (edited)

ma ovaj laptop, u svakom slucaju, ima 1 disk, nikakve particije

Edited by aram
Posted

Gumirani Trascend, odlicno sluzi

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Posted

Gumirani Trascend, odlicno sluzi

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

+1

Za gumirani, nikad ni kašljuc.

E sad ako sam izmalerisao pobiću vas!

Posted

Laptop star nesto manje od 3 godine mi "javlja" da razmislim o promeni baterije. Da li postoji neki program za testiranje baterija ili da ignorisem upozorenj?

Kad sam to primetio, restartovao sam laptop i dalje se isto pojavljuje.

Posted

razmisli o promeni baterije

Hocu, laptopu :D

A koliko mi dajes vremena dok ne rikne 100 %? Jel ima neka pouzdana radnja koja prodaje original baterije za Dell laptopove ili je sve to kinesko sranje?

Posted (edited)

Ne znam koliko ce jos trajati ali ce sigurno sve gore raditi.

Kod nas su baterije preskupe. Ja sam na amazon.co.uk uzeo extended bateriju za netbuk za 13 funti. Kod nas je preko 50 evra obicna.

Meni su doneli i ne znam da li salju za Srbiju.

edit: od ovih sam uzeo i prezadovoljan sam baterijom. Kad mi rikne baterija na lapu isto cu od njih.

http://www.amazon.co.uk/s/ref=bl_sr_computers?ie=UTF8&field-keywords=UKOUTLET&index=computers&search-type=ss

Za moj je 14 funti a kod nas ne smem ni da pogledam

http://www.amazon.co.uk/UKOUTLET-Laptop-Replacement-Battery-Inspiron/dp/B00C2IPWC4/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1411894853&sr=1-1&keywords=n7110+battery

Edited by katamaran
Posted

Moja je isto 14 funti, a kod Triaxa je 6500 od 4400 mAh, a od  6600mAh je 8500 dinara. Mnooogoo kume!

Hvala na pomoci i savetu :D

Posted

Imam neki tekst na celavoj latinici koji bi trebalo da uredim pa me zanima jel postoji neki online convertor ili neki add-on za Word koji to resava?

Posted

Language pack za Office, pa spell chek; dosta nađe odmah, ali mora posle da se prečešlja i pešaka...

Posted (edited)

evo da prebacim ovde svoj problem

elem, uspela da se ulogijem iz IE, reklo bi se da odavde sve radi, iz chroma ništa (ne mogu da se ulogujem), iz mozile nešto delimično

koji li su ti đavli, šta mislite ?

:fantom:

rade i smajlići

ed.

radi i edit

Edited by dùda
Posted

evo da prebacim ovde svoj problem

elem, uspela da se ulogijem iz IE, reklo bi se da odavde sve radi, iz chroma ništa (ne mogu da se ulogujem), iz mozile nešto delimično

koji li su ti đavli, šta mislite ?

:fantom:

rade i smajlići

ed.

radi i edit

pozdrav!

jel si koristila nekad ccleaner? to je dobar, free program da ti procisti system od svakakvog djubreta koje se nakupi vremenom. kada se instalira, podesavanja su mu takva da ne moras nista dodatno da stelujes. on bi svakako trebao da resi log out problem. jer ce izmedju ostalog da obrise cookies.

ccleaner

ovo su screenshotovi i kod ove druge slike, pod 'applications' cekiraj sve ostale, prazne kucice kada je u pitanju 'chrome' 'firefox' ...

screenshots

znaci, komanda je: 'analyse' i kada zavrsi [kratko traje] udaris: 'run cleaner' kod druge slike isti postupak, dok ne dodjes do trece slike. tu odradis kao sto je na slici: 'scan for issues' i sacekas malo, pa odradis: 'fix selected issues' ostale slike ti ne trebaju. 

probaj prvo ovo i javi sta se desava.