Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Caligula said:

U najgorem slucaju fotoshop, ali zapravo za kucni internet, slusanje muzike, word.

Da nije bas krs ali ne treba ni gejmerski, dakle autonomija par sati i HD displej po mogucstvu.

Kod polovnih, za autonomiju treba baš da te usere...

koja veličina? 12, 13, 15, 17?

Posted

Pa 17  bi volo.

Potrazicu po oglasima jbg, mislio sam da ima neka precica, neki shop polovne opreme

Posted
Just now, Caligula said:

Pa 17  bi volo.

Potrazicu po oglasima jbg, mislio sam da ima neka precica, neki shop polovne opreme

17-ke obično nemaju dobru bateriju...

što manji laptop, bolja baterija..

Gledaj, eventualno, Lenovo w530, w540, to su 15ke, stare 6-8 godina, koje su koštale par hiljda evra kao nove...

• Hvala 1
Posted
2 minutes ago, JozoMujica said:

Ovo je polovno?

da, što?

Mislim, ovo se ne pravi 7-8 godina, mora biti polovno...

Posted
1 hour ago, radisa said:

da, što?

Mislim, ovo se ne pravi 7-8 godina, mora biti polovno...

Ma nemam pojma, ne pratim trziste, delovalo mi je jeftino za ovakvu novu konfiguraciju, gledao sam pre nekoliko meseci jedan laptop za neki posao, i5, bio blizu 1000... 

Posted
1 minute ago, JozoMujica said:

Ma nemam pojma, ne pratim trziste, delovalo mi je jeftino za ovakvu novu konfiguraciju, gledao sam pre nekoliko meseci jedan laptop za neki posao, i5, bio blizu 1000... 

Ma to smo pričali pre par nedelja, ovakve makine 6 godina stare su još uvek odlične, a mnogo dobre, za male pare...

E sad, ima ko ne voli polovno...

Gledao sam sad za Kauboja, da li ima negde u Srbiji w730, w740 ali jok, toga nema, to bi mu tačno leglo za ovo što je tražio...

• +1 2
Posted
8 minutes ago, radisa said:

E sad, ima ko ne voli polovno...

Ma ko ne voli neka kupi novo, nego sad kad mi dodje da kupim jedan iako mi realno ne treba. Ne ovaj, losa mu je rezolucija, ali HP 440 G5... :D

Posted

Polovno, po prodavcu bih rekao i da je popravljeno.

Posted

Treba ukalkulisati u cenu tih polovnjaka i zamenu baterije. Šta će ti laptop sa ograničenom autonomijom?

Posted
4 minutes ago, Anonymous said:

Treba ukalkulisati u cenu tih polovnjaka i zamenu baterije. Šta će ti laptop sa ograničenom autonomijom?

Zadnji put kad sam imao nov laptop,baterija je trajala oko 2 sata max, meni bi ovo sto pise da drzi oko 6 sati bilo ihha... Ionako su retki periodi kada radim duze od par sati dnevno.

Nego, navikao sam na desktop i više monitora, ali razmisljam da promenim navike u zamenu za rad iz fotelje. :D

Posted
2 minutes ago, JozoMujica said:

meni bi ovo sto pise da drzi oko 6 sati bilo ihha..

Pisalo i na tarabi

Posted

Meni crkla osmoćelijska baterija na laptopu, imao je 10 sati autonomije. Skupa igračka, vredi ko pola laptopa. Tako da sad jadnik skuplja prašinu.

Imam vrlo jak utisak da je tržište laptopova postalo žabokrečina, ništa epohalno novo se ne dešava.