JozoMujica Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 4 hours ago, Anonymous said: Kad Adobe njihove programe napravi za Linux ja prvi bataljujem Windows. Ali bojim se da će se to desiti nikad. Ima Gimp. Ma zezam se, naravno, ja koristim oba u zavisnosti od potreba.
Miljenko Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 USB stik je na kraju obavio posao. Najvise vremena sam izgubio na audio drajverima, 45 minuta sam se mucio dok nije prepoznao slusalice.
John Coltrane Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Koji moj je sad ovo :(Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Kako crko? Skeniram ga bar jednom mesecno onim HDSentinelom, nije imao bad sectora. Sta mi je ciniti?
Indy Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 8 minutes ago, John Coltrane said: Kako crko? Skeniram ga bar jednom mesecno onim HDSentinelom, nije imao bad sectora. Sta mi je ciniti? Trebaće verovatno malo pomoći sa strane - konkretno live linux usb da probaš da spaseš podatke sa tog diska, a potom usb sa Windows instalacionim programom (može da se skine besplatno od Microsofta, a potom sa rufus-om ili sličnim alatom postavi na USB) da probaš da reinstaliraš Windows iznova. Naravno, ako hard disk nije zaista umrEo, u kom slučaju ni instalacija neće uspeti (a možda čak ni spasavanje podataka... mislim, bez pomoći forenzičara...)
John Coltrane Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Imam instalacioni dvd, sad cu da ga ubacim i probam repair opciju. Ako se ne upucam pre tog, naravno.
John Coltrane Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Kako sad nije kompatibilan?Sent from my iPhone using Tapatalk
Tpojka Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 1 hour ago, John Coltrane said: Sta mi je ciniti? Moglo je u nekim situacijama da pomogne: 1. Digni u Safe mode 2. Restartuj ([mišem] Start -> Shut Down -> Restart)
renne Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 1 hour ago, John Coltrane said: Kako sad nije kompatibilan? Sent from my iPhone using Tapatalk da nije win 7, preko koga je otišao win 10?
John Coltrane Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Sreca, po mene, pa niste bili u pravu za hard. Usrani update, koji mi se juce pojavio na gasenuu kompa, je zeznuo stvar. Hard ko čaša, obezbedio podatke i renistaliram win. Naravno ovaj put u starti gasim automatic update. Hvala renne i indy u svakom slucaju.
Tpojka Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 1 hour ago, John Coltrane said: Hvala renne i indy u svakom slucaju.
John Coltrane Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Ne videh na mobu i tvoj post A i puljam vodu iz podruma, takooo daaaa
Tpojka Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 (edited) S obzirom na okolnosti, najbolje što sam uspio emotikonima. Edited December 13, 2019 by Tpojka
Recommended Posts