Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, John Coltrane said:

Sta je ovo 6 Files?

verovatno fajlovi na rootu C:

koncentriši se na ono čišćenje winsxs foldera, tu ti je najveći problem, meni ceo Windows 10 folder ne zauzima toliko

Posted
4 minutes ago, John Coltrane said:

Sta je ovo 6 Files?

@Caligula

Nisam ni ja znao pa su terali sprdnju sa mnom u kontra smeni. Evo sad se otvorilo...

Ovo kao da sam dao komp na klistir

Posted
1 minute ago, copkillah said:

verovatno fajlovi na rootu C:

koncentriši se na ono čišćenje winsxs foldera, tu ti je najveći problem, meni ceo Windows 10 folder ne zauzima toliko

Sledim uputstva sa laptopmaga sto si okacio.

Posted
Just now, Caligula said:

Ovo kao da sam dao komp na klistir

Kao kad nedelju dana jedes samo zelene jabuke.

Posted

sedmica ima jednu glupost da u winsxs folder snima neke temp fajlove od apdejt instalacija  koji ne smeju da se brišu pa vremenom naraste i do 10-40 GB ali mislim da bi tu info trebao da imas u folder size a u rutu imaju dva sistemska sakrivena  fajla pagefile.sys i hiberfil.sys oni mogu  10-20 GB da budu.

Posted

Meni neki Manifest tu jebekevu i onda milion manjih fajlova.

ss2.jpg

Posted

vidim sad da su i drugi odgovorili, nemoj tu ništa ručno brisati nego onim alatom, 10-15 GB će morati ostati

Posted
2 hours ago, John Coltrane said:

@Mil@n gde jos da ronjam?

Sad se setih, sa ovim sam se sreo više puta... Win ume sam od sebe da odvoji više prostora za system restore file-ove. Uđi u my computer, desni klik - properties - pa system protection - i tu je system protection tab. Pa configure restore settings and disk space. Klik na configure i vidi koliko je odvojeno za to.

Posted

Restartovao sam komp i sad mi pola sata vrti Configuring Win updates :isuse:

Posted
1 hour ago, Mil@n said:

Sad se setih, sa ovim sam se sreo više puta... Win ume sam od sebe da odvoji više prostora za system restore file-ove. Uđi u my computer, desni klik - properties - pa system protection - i tu je system protection tab. Pa configure restore settings and disk space. Klik na configure i vidi koliko je odvojeno za to.

Nista :unsure:

ss3.jpg

Posted
2 hours ago, Caligula said:

:hail:

hvala ljudi za ovog spejs snifera, pronasao sam babine papuce i tovar sena na :C

30 i nesto GB sam upravo obrisao

jebeni media files od Adobea, nisam ni znao da mi godinama pakuje to na C

Media cache ili nešto drugo?

Posted
Jel postoji neki softver , kao sto postoji na telefonima, koji ograničava korišćenje kompa.Ono razne opcije oko vremena YT itd...
Pita me ortak zbog klinaca...

... Shiit has hit the fan...

I niko da odgovori? Dajte ljudi deca su u pitanju!
[emoji12]

... Shiit has hit the fan...

Posted
14 hours ago, Fakundo Sava said:

dobro programče da vidiš šta ima na hard disku je https://spacesniffer.en.softonic.com

I sta radim dalje kad skeniram? Vecina polja su braon, nesto tamno a nesto svetlo plavo.

Posted
12 hours ago, ragasto said:

Media cache ili nešto drugo?

jebeni media kesh, ne znam koji ce mu to antrak