Skyhighatrist Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Imaš i svakakvih manuelnih rešenja, pregledaj malo po YT
renne Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Cisto da podnesem izvestaj. NIje bilo ono resenje, ovo je neki stariji model, ali u svakom slucaju pronasla sam ga, no kao i da nisam, jer ne radi... tj. ako se sve uradi i predje po uputstvu, a kertridz i dalje ne stampa zadovoljavajuce, kupi novi bez obzira sto je tek pola prazan.Bacicu ga uskoro, mrzim ove gluposti, isti je slucaj bio i sa nekim prastarim, a skuplji kertridz od stampaca tada (u vreme kupovine) na snizenju. Pa nemoj nov, refiluj
Jumanji Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Imaš i svakakvih manuelnih rešenja, pregledaj malo po YTHvala, pogledacu, ali vec sam se majala, nista nije upalilo. Onaj u boji sljaka, iako je isti nivo ostao. Pa nemoj nov, refiluj I to sam radila, ali njente, niht, nista.. Jednom doduse i dovoljno.
number_9 Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Ima li neko ideju zašto se skoro svaki put kad odradim neki Windows update izgubim HDMI opciju? Onda moram da brišem taj update da bi se pojavila ponovo. Inače Windows 10 je u pitanju na Lenovo laptopu.Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
copkillah Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Mala pomoć, imam desktop mašinu i laptop. Želim da mi dokumenti iz određenih foldera sa desktop mašine budu redovno sinhronizovani sa laptopom (recimo da se sinhronizuju svaki put kada se laptop uključi). Da li neko od vas ovo radi i koju aplikaciju koristi? Vidim da su potencijalne opcije GoodSync i Resilio Sync npr. Da li neko od vas koristi nešto konkretno?
renne Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Ja bih to držao na oblaku, može i guglovom, i uvek si sinhronizovan bez obzira na mašinu (mislim, ne da bih, to i radim)
copkillah Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Našao sam aplikaciju koja to elegantno radi, tj pomenuti GoodSync, upravo koristim GDrive. Hvala svakako
Giggsy Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 (edited) Moze li nekako da se iskljuci opcija da me automatski subscribuje na razne idiotske kanale na Youtubeu? Ranije je postojala fora, ali ne pali vise Edited February 15, 2019 by Giggsy
Tpojka Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 To apsolutno ne radi na taj način. Kako misliš 3 hours ago, Giggsy said: automatski subscribuje ?
renne Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Čim nešto lajluješ ili dislajkuješ on te subskrajbuje
Tpojka Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 @renne Sad prob'o i (naravno da sam i pretpostavio da) ništa, nije mi jasno kako vam se to dešava. Prvi haber da YT automatski subscribe-uje ikog. Sad mi palo na pamet da je nekom dao dozvolu (nekoj aplikaciji) da mu to radi. @Giggsy Loguj se na svoj gmail i idi ovde da provjeriš kojim 3rd party aplikacijama si odobrio kojekakva dopuštenja. Odavde sam pokupio info.
renne Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Tako je već godinama. A nisam nikakve dozvole davao nikome
Tpojka Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Nit' sam kad primijetio nit' mi se kad desilo za ovog zemana. Imam stvarno dosta kanala na koje sam subscribe-ovan i nisam baš izdašan na davanju like-ova al' stvarno nisam to primijetio da se dešava. Ima i ona stvar - zvonce pored subscribed dugmeta koja šalje update-e (da se može uključiti/isključiti) ali ovo gore mi se ne dešava.
ragasto Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Jes' malo čudno...ako se video lajkuje, to bi samo trebalo da ode u "liked videos", ništa više od toga. @renne, da li ti stižu i notifikacije o novim klipovima sa tih kanala? Kao kad se čvrkne ono zvonce pored "subscribe"?
renne Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 da, zato više ništa i ne lajkujem, kuj ga šiša
Recommended Posts