Time Crisis Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Just now, mustang said: pogresna ti analogija pre ce biti kako da otkljucam brojcanik na telefonu koji je ilegalno prikacen na stub...da mogu da telefoniram U svakom slučaju treba ti neki credentials s kojim će se taj modem prijaviti kod provajdera... jedino da hakuješ provajdera i njegovu bazu podataka - good luck with that. :P
mustang Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 3 minutes ago, Time Crisis said: U svakom slučaju treba ti neki credentials s kojim će se taj modem prijaviti kod provajdera... jedino da hakuješ provajdera i njegovu bazu podataka - good luck with that. :P aaaaaaaa aman!!! hoze moze tek za dva dana da dodje i zameni mi...moj se pregrejao sinoc pa crkao! brate mili... ajd sad pitaj kako sam povezana. lepo kablom u glavnoj kutiji.
mraki Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 (edited) 3 hours ago, mustang said: i moze li se instagram post automatski postavljati u odredjeno vreme i da se like svi koji su ti friends po automatizmu? Ako dobro razumem šta si pitala (ovaj drugi deo mi nije najjasniji), ne može diretktno iz Instagram aplikacije, ali postoje neki posebni alati koje koriste agencije. p.s. koliko znam, to radi samo sa biznis profilima. Edited September 25, 2018 by mraki
djili Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Mustang "crne kutije" su postojale za kablovsku televiziju jer tu ide isti signal kroz zicu za sve, i svako ko se nakaci na zicu i desifruje signal moze da gleda. Za internet tvoj provajder mora tebi, tj. tvom modemu da da posebnu IP adresu, razlicitu od svih drugih.
kipo Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Mustang, ako nisi potpuno konfuzna pa mislis na komsijski wifi guglaj Dumpper. Lik sa kompjuterasdotcom pisao nekad kako se lako koristi ne probah. Ako jesi konfuzna, ne zamjeri
mustang Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 dosao hozeov brat, sve sljaka brzinom munje. dali mi garanciju godinu dana ...
Ras Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 @mustang ako ti sada imaš besplatan net brzine munje, da mi skupimo pare za povratnu za Hozeovog brata?
I*m with the pilots Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Nesto mi je zbunjen komp (laptop) ili je polako na izdisaju? Pre tri nedelje dobih poruku da baterija ne radi više dobro, ali nisam mnogo marila za to jer retko radim na njemu bez baterije (tih dana jesam ali slučajno, više puta nisam proverila da li je produžni upaljen a ostavila komp da čeka dok ne nadjem ponovo vremena). Od pre nekoliko dana mi se činilo da miš zeza, kao da nije radio dobro na FFu i u Thunderbird-u u smislu gašenja tabova, pomeranja kursora dok pišem mejl, a danas nisam mogla ništa da uradim od kako sam uključila komp - ne reaguje na kliktanje. Proverim sa integrisanim delom na laptopu koji izigrava miša (kako se to zove jbt) i - isto. Dakle nije miš u pitanju već nešto sa kompom. Rebutujem komp više puta, sve isto. Zvuči li nekom poznato?//Win7 Dell star preko pet godina
Indy Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Ako mozes, restartuj sistem u Safe Mode. Kad se nadjes tamo, startuj System Restore, i vrati sistem na neki raniji datum (pre problema). *Kako da udjes u Safe Mode: https://support.eset.com/kb2268/ *System Restore (kako se koristi): https://www.dummies.com/computers/operating-systems/windows-xp-vista/how-to-restore-your-system-to-an-earlier-point/
I*m with the pilots Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 Ako mozes, restartuj sistem u Safe Mode. Kad se nadjes tamo, startuj System Restore, i vrati sistem na neki raniji datum (pre problema). *Kako da udjes u Safe Mode: https://support.eset.com/kb2268/ *System Restore (kako se koristi): https://www.dummies.com/computers/operating-systems/windows-xp-vista/how-to-restore-your-system-to-an-earlier-point/ Hvala! Već sam pre toga probala iz Safe Mode da udjem ali bilo je isto.Ne stigoh odmah da uradim ovo drugo, no šef je onda uzeo komp da pogleda; prvo šta je uradio je da je pokrenuo CCleaner, koji sam inače koristila i sama pre tipa nedelju dana, i kaže kako trokira dok briše fajlove. Onda je uzeo nešto da analizira SSD diskove i tu čas prepozna disk a čas ne..Videćemo šta će biti, nemam još uvek novi update od njega.
iDemo Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Je l' ima neke bitne razlike (izuzimajuci 1T memorije sto ne smatram bitnim) izmedju prve i druge/trece konfiguracije? #pitamzadrugaricu a ja teram neki krsh.
Ras Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 (edited) Grafika (R580 8Mb) odskače u najskupljoj konfiguraciji. Edit: Razlika u cenama grafičkih karti na slobodnom tržištu nikako ne opravdava razliku u ceni između konfiguracija Edited October 2, 2018 by Ras
Tpojka Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 5 hours ago, Ras said: R580 8Mb Pa poslije može da nadogradi na Riva TNT 16 MB.
Ras Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 51 minutes ago, Tpojka said: Pa poslije može da nadogradi na Riva TNT 16 MB. Mislim da je bespotrebno da plaća dodatnih 8 Mb video RAMa koje sistem ne može ni da vidi.
Recommended Posts