Jump to content
IGNORED

F1

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

kako se usijale kočnice, nikad video tako nešto

Posted

Ma znao sam, osetio sam to još u kvalifikacijama

Posted

I zvanično Turska, dva puta bahrein i finale Abu Dabi

Posted

Izvukose na 17 trka do sad

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Posted

Ferarijevci opet izdominirali kvalifikacijama

Posted

Nemacki komentator je pobedio u kvalifikacijama: i evo Hamilton pominje nekog Cedvika, nemam pojma ko je to, potrazicemo pa cemo vam javiti u toku dana. Momenat, rezija... aaa glumac neki, hvala reziji!

Dobrosav Gajic :hail:

Posted

Ricc iskidao. Mogao bi sutra možda da napadne taj podium

• +1 1
Posted

Kod Ferrarija se sunovrat F1 tima u posljednjih nekoliko godina poklapa sa tržišnim uspjehom putničkih modela. Katalog im je nikad raznovrsniji, mogu da prodaju puno više automobila, ali imaju za sada planski volume da bi zadržali ekskluzivnost. Budućnost se čini vrlo stabilnom pošto kojekakvih šeika i inih bilijunaša koji kolekcioniraju za garaže ima sve više. F1 tim im očigledno nije baš toliko potreban kao prestižna marketinška podloga, a ni kao baza za tehnološki napredak i usavršavanje (kako je to forisirao Enco). Jednostavno se ne radi dovoljno ozbiljno. Trenutno više izgleda da im je F1 nešto kao hobi.

Ali ne bih ja navijao za prolongiranje ove agonije, jer korporativna kultura nije baš poznata po strpljenju za nešto što košta, a ne da ne donosi povrat, nego te blamira. Pitanje je da li bi F1 bez crvenih uopšte opstala.

• +1 1