Radoye Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Reklama. Toro Roso samo po sebi ne predstavlja nista (prosto Red Bull na italijanskom), AlphaTauri je Red Bullova modna marka. https://alphatauri.com/en-rs/
Radoye Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 Pa s obzirom da su prosle godine prvi test propustili, tesko bi bilo da izgledaju nepristojnije od toga (mada znam na sta mislis) Nego, novi For... ovaj, RP mnogo lici na proslogodisnjeg Mercedesa...
alpiner Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 4 hours ago, Radoye said: Nego, novi For... ovaj, RP mnogo lici na proslogodisnjeg Mercedesa... To je bukvalno isti auto do detalja.. ne da liči, da je inspirisan dizajnom ili kopiran, ne to je isti auto. Treba ih izbaciti iz konkurencije konstruktora zato što oni to nisu i nisu zaslužili taj novac kao neko ko plaća inženjere, ispitivanja, testiranja... Ako ne ideš na titulu uopšte ti više nisu potrebni inženjeri. Kupiš prošlogodišnji auto od fabričke ekipe okrečiš sa svojim sponzorima i zaboraviš na smaranja kao što su fabrika i konstruisanje. Bruka
Jimmy Kowalski Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 36 minutes ago, alpiner said: To je bukvalno isti auto do detalja.. ne da liči, da je inspirisan dizajnom ili kopiran, ne to je isti auto. Treba ih izbaciti iz konkurencije konstruktora zato što oni to nisu i nisu zaslužili taj novac kao neko ko plaća inženjere, ispitivanja, testiranja... Ako ne ideš na titulu uopšte ti više nisu potrebni inženjeri. Kupiš prošlogodišnji auto od fabričke ekipe okrečiš sa svojim sponzorima i zaboraviš na smaranja kao što su fabrika i konstruisanje. Bruka +1 Isto vazi i za Haas i bilo koju drugu ekipu koja to radi..
alpiner Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 20 hours ago, Jimmy Kowalski said: +1 Isto vazi i za Haas i bilo koju drugu ekipu koja to radi.. Tata kupio sinu Pink Mercedesa i dobijaće bodove u konstruktorima za farbarske radove. Naši solidni na testiranju, ali moglo bi više krugova.
Jimmy Kowalski Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 49 minutes ago, alpiner said: Tata kupio sinu Pink Mercedesa i dobijaće bodove u konstruktorima za farbarske radove. Naši solidni na testiranju, ali moglo bi više krugova. Vala bas. Sto se nasih tice, manjak krugova nam je stara boljka. Uvek neki sitni problemi sto remete planove. Nego jel si ispratio malo nase stintove? Ne stizem da ispratim live, ali video neke rezultate po sektorima, cini mi se da smo dobri u S3, sto me raduje..
alpiner Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Sto se nasih tice, manjak krugova nam je stara boljka. Uvek neki sitni problemi sto remete planove. Nego jel si ispratio malo nase stintove? Ne stizem da ispratim live, ali video neke rezultate po sektorima, cini mi se da smo dobri u S3, sto me raduje.. Naši su izgleda napravili stabilniji auto sa više prijanjanja, ali ne očekujem ništa posebno. Fry i de Beer treba da budže tuđe ideje ove sezone. Nisam siguran da imaju nekog ogromnog prostora sa autom koji je bio sredina tabele. Dobro je da su ove promene naprevljene na vreme pa ulazimo sa boljim ljudima u nova pravila koja treba dobro pročitati.
alpiner Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 S3 nam je i prošle godine bio dobar, a to su pravac i šikane. Zato smo npr bili dobri u Monzi i Montrealu. Problem su prva dva sektora, krivina 3(poznata i kao Renault) - jako brza duga krivina, srednje brze u S2... Aerodinamika nam je prošle godine bila u ozbiljnom kanalu.
Recommended Posts