Strahan Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 video sam atlantu kao neko iznenadjenje u nl. imali su finu sezonu, acuna jr je zver u najavi. sto napisao neko - skupo ih kostale pune baze bez postignutog R javlja mi se da milvoki moze da tuce dodgerse sto znaci da @Miljenko na klani isforsira lad
Miljenko Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Ja sam ocekivao da ce Colorado odigrati dobru seriju, gde ce udaraci odluciti. Sreca je samo sto su starteri izbacivani kasno, plus na mecevima na Coors Fieldu izbegavam overe zbog visoke granice. Inace mi je playoff najuspesniji deo ove sezone (7/8), sto obicno nije slucaj.
mandingo Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Pokusam je Kimbrel da proda, srecom - nije uspeo. Bice jebeno protiv Astrosa.
freakns Posted October 10, 2018 Author Posted October 10, 2018 samo neka Kimbrel nastavi ovako, nema zime za Astrose onda bice obe serije odlicne. Astros i Red Sox su na noz, Dodgersi bi trebalo da su favoriti ali samo ludak bi se kladio protiv Brewersa sada. serije pocinju tek u petak na subotu po nasem vremenu...
freakns Posted October 13, 2018 Author Posted October 13, 2018 Kershaw who? ubise ga Brewersi uz katastrofalnu odbranu Dodgersa
Strahan Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 kasno sam se ukljucio u mec. na kraju je malo falilo da lad okrenu danas - miley vs ryu, ovde mi je sve otvoreno kasnije veceras sale vs verlander, tu tek nemam predstavu u kom pravcu ide mec
Miljenko Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 (edited) Ja sam gledao od petog ininga. Dok je Hader bio u igri, Dodgersi nisu imali previse sansi. Kasnije se desilo ono sto se skoro uvek desi, uleteo je covek koga su procitali, pa je bilo povuci-potegni, u osmom iningu. Edited October 13, 2018 by Miljenko
stoutspectacledbold-head Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 Odličan meč na Mileru. Teče kao po puteru. Obaška što domaći imaju vodjstvo. I Majli zmaj i na udaraču, na 2 od 2 je trenutno.
Strahan Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 Stvarno dobar mec. Raneri na 2 i 3 bazi za miwaukee, jelic udara a madson menja ryu-aGesendet von iPhone mit Tapatalk
stoutspectacledbold-head Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 Solo homer još jedared. Boranija.
stoutspectacledbold-head Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 Bome, sad, ovo u 7. - kako je derano i nije toliko krvavo...
Strahan Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 Tu su dodgersi, na ran. Imaju potencijala da u par minuta okrenu mecGesendet von iPhone mit Tapatalk
freakns Posted October 13, 2018 Author Posted October 13, 2018 ubio ih ovaj DP, mislim da nemaju sanse da okrenu
Strahan Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 Jeffress je prodao. Ne ispustaju dodgersi ovoGesendet von iPhone mit Tapatalk
Recommended Posts