Jump to content

MLB 2018

Featured Replies

• Author
8 hours ago, Strahan said:

aut u sestom,raneri na 1-2 bazi miller menja sp.

zanima me da li se sredio miller imao je neke probleme u reg.sezoni nije mi se dugo zadrzao u timu

Carrasco dominirao ali Francona nije mogao da doceka da Millera ubaci... kako je docekao, tako je u propao. Cole zato sjajno odradio svojih 7. potpuno zasluzeno Houston, najvise zato sto se Hinch nije usro ko grlica kada je Cole popusio hit.

Yankees i Boston ce biti odlicna serija. steta sto nije na 4. Judge udara ne zali a Yankeesima sada jos dolazi Severino. za Red Soxe Porcello koji bas i nije imao neku sezonu. nakon toga Yankeesi imaju Debelog, pa ako bude trebalo opet Happ u petoj. Boston ce mozda vec u cetvrtoj morati opet na Salea

Carrasco dominirao ali Francona nije mogao da doceka da Millera ubaci... kako je docekao, tako je u propao. Cole zato sjajno odradio svojih 7. potpuno zasluzeno Houston, najvise zato sto se Hinch nije usro ko grlica kada je Cole popusio hit.
Yankees i Boston ce biti odlicna serija. steta sto nije na 4. Judge udara ne zali a Yankeesima sada jos dolazi Severino. za Red Soxe Porcello koji bas i nije imao neku sezonu. nakon toga Yankeesi imaju Debelog, pa ako bude trebalo opet Happ u petoj. Boston ce mozda vec u cetvrtoj morati opet na Salea

Ne znam zasto ali mi deluje da nyy dobija seriju

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
  • Author

prodje Milwaukee... nista cudno, kao sto rekoh, negde od aprila nisu izgubili. da im ja budem SP imam utisak da bih bacio 6 shut out inninga 

• Author

izvuce se Atlanta i smanjili... Acuna car, zveknuo grand slam Buehleru koji je pre toga bacio 4 pitch walk pictheru na bases loaded. vratili se Dodgersi na 5-5, ali im Freeman presudio. veceras Hill vs Foltynewicz

Cim ja nekog pohvalim sledim im propas'.

astrosi okrecu 0-2 na 4-2 prilicno brzo

nije bilo 0-2 ali nema veze :D

lad brzo do 1-0, preso sam tamo zbog smoltza

Al' Hjuston utuče, ka' maljem. Prebacio na sledeće nakon 7., tu Indijansi odigraše šeprtljavo u defanzivi i odoše sa 2 svi na 2 prema 4, ali ovo sad je... Ju.

Upuca ih Suzuki za vodjstvo.

Pune baze za Atl i ćorak. Plakaće za tim.

Yap.

Boston odigrao jako

Uf, uf sta im pocini Boston.

Odlican pokusaj Strahana za anti-maler. Top of the 5th - tada bi I ja probao. 

Odlican pokusaj Strahana za anti-maler. Top of the 5th - tada bi I ja probao. 

Hah nije to, lego sam tada bilo je 10-0. Mora se na poso sada, to sam freak gleda kabse celu noc pa ode da radi [emoji16]