October 5, 20186 yr Author Brewersi ispustili bases loaded u trecem... Rockies pomalo pretili, ali nista opasno za sada
October 5, 20186 yr Author Rockies da se masovno samoubiju... covek na trecoj, 0 outa, strike out, strike out, lined out
October 5, 20186 yr Author evo sada i Brewersi. covek na prvoj i trecoj, 0 outa, strike out, strike out, strike out... opet, oni makar imaju tih 1-0 nakon 7
October 6, 20186 yr Vracaju se nyy. Bilo je 5-0 za r soxe ali su dali 2r za 5-2 i imaju pune baze na 2 autaGesendet von iPhone mit Tapatalk
October 6, 20186 yr Kershaw pokidao, mogao je zatvoriti bez problema i da mu ostane jos.Sent from my SM-A510F using Tapatalk
October 6, 20186 yr Vecina stvari ide ocekivano do sada, osim sto me je Colorado razocarao. Neverovatno mi je da piceri Brewersa bacaju na gornjem limitu tokom cele sezone (kada stavis njihovu rotaciju na papir, meni to nije nista posebno; tesko da bih nekog stavio u fantasy, Gio na stranu, posto nije bio kod njih tokom veceg dela sezone).
October 6, 20186 yr Meni je atlanta iznenadila sa 0-2, ovekivao sam1-1 posle 2.Gesendet von iPhone mit Tapatalk
October 6, 20186 yr Ma kakva Atlanta, nista posebno, ovi su visa liga za njih.Sent from my SM-A510F using Tapatalk
October 6, 20186 yr piceri dominiraju u hjustonu carrasco bez greske, a cole kiksnuo sa sjalderom za lindora
October 6, 20186 yr aut u sestom,raneri na 1-2 bazi miller menja sp. zanima me da li se sredio miller imao je neke probleme u reg.sezoni nije mi se dugo zadrzao u timu