October 4, 20186 yr Sad na programu arene nema najave prenosa a siguran sam da su najavili..Gesendet von iPhone mit Tapatalk
October 4, 20186 yr Author 4 minutes ago, Strahan said: Veceras gledam na areni, nadam se da soniks radi Gesendet von iPhone mit Tapatalk rekao mi je da ce raditi AL, Hrvati ce raditi NL... koje tekme, to ne znam
October 4, 20186 yr rekao mi je da ce raditi AL, Hrvati ce raditi NL... koje tekme, to ne znamPozdravi srpskog vin skalijaVan kuce sam a nemam komp jedino resenje arena ili telefon Gesendet von iPhone mit Tapatalk
October 4, 20186 yr Author sta je ovo, terrible towels u Milwaukeeju?! kaki prevaranti... ajde Rockies! Arenado je udario lopticu jace nego svi zajedno pre dva dana... i upade pravo u glove :s bitno da su protiv nas pronalazile svaku rupu... zvucim malo rezignirano, a? :(
October 5, 20186 yr Author sjebali Rockies u devetom kad su izjednacili na 2-2. morali su tu jos jedan
October 5, 20186 yr Author sace Verlander-Kluber a u 10 Chacin-Anderson. posle ponoci su Sale-Happ i na kraju Kershaw-Sanchez. ne znam kada je poslednji put bio ovakav pitching lineup u jednom danu. uzivanje (ja sam jedan od onih sto vole vise 2-1 od 11-10 tekmi) prve dve cu gledati sigurno, mozda i Boston-Yankees.
October 5, 20186 yr Author za sve ljubitelje najvece prevare s ovih prostora, Hrvati ce raditi Yankees-Red Sox a prevara radi u nedelju Dodgerse
October 5, 20186 yr MLB je jedini sport gde i ja volim meceve sa malo poena, te su mi dueli picera omiljena stvar.
October 5, 20186 yr tog hrvata koji radi mlb na areni ne bih slušao da mi neko plati sad 500e bez zajebavanja
October 5, 20186 yr Verlander je krenuo jako, dok se Kluber nekako iscupao iz drugog ininga (2 HBP igraca su uvek neprijatna stvar).
October 5, 20186 yr Dosadan meč za sada u pm. edit: Toliko o tome. Krenulo je. Bregmanu fala. Edited October 5, 20186 yr by stoutspectacledbold-head