Strahan Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Sad na programu arene nema najave prenosa a siguran sam da su najavili..Gesendet von iPhone mit Tapatalk
freakns Posted October 4, 2018 Author Posted October 4, 2018 4 minutes ago, Strahan said: Veceras gledam na areni, nadam se da soniks radi Gesendet von iPhone mit Tapatalk rekao mi je da ce raditi AL, Hrvati ce raditi NL... koje tekme, to ne znam
Strahan Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 rekao mi je da ce raditi AL, Hrvati ce raditi NL... koje tekme, to ne znamPozdravi srpskog vin skalijaVan kuce sam a nemam komp jedino resenje arena ili telefon Gesendet von iPhone mit Tapatalk
freakns Posted October 4, 2018 Author Posted October 4, 2018 sta je ovo, terrible towels u Milwaukeeju?! kaki prevaranti... ajde Rockies! Arenado je udario lopticu jace nego svi zajedno pre dva dana... i upade pravo u glove :s bitno da su protiv nas pronalazile svaku rupu... zvucim malo rezignirano, a? :(
mandingo Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 Izvukli su brewersi ovo u 10-om. Prava playoff utakmica.
freakns Posted October 5, 2018 Author Posted October 5, 2018 sjebali Rockies u devetom kad su izjednacili na 2-2. morali su tu jos jedan
Strahan Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 Yelich ne stajeGesendet von iPhone mit Tapatalk
freakns Posted October 5, 2018 Author Posted October 5, 2018 sace Verlander-Kluber a u 10 Chacin-Anderson. posle ponoci su Sale-Happ i na kraju Kershaw-Sanchez. ne znam kada je poslednji put bio ovakav pitching lineup u jednom danu. uzivanje (ja sam jedan od onih sto vole vise 2-1 od 11-10 tekmi) prve dve cu gledati sigurno, mozda i Boston-Yankees.
freakns Posted October 5, 2018 Author Posted October 5, 2018 za sve ljubitelje najvece prevare s ovih prostora, Hrvati ce raditi Yankees-Red Sox a prevara radi u nedelju Dodgerse
Miljenko Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 MLB je jedini sport gde i ja volim meceve sa malo poena, te su mi dueli picera omiljena stvar.
theanswer Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 tog hrvata koji radi mlb na areni ne bih slušao da mi neko plati sad 500e bez zajebavanja
Miljenko Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 Verlander je krenuo jako, dok se Kluber nekako iscupao iz drugog ininga (2 HBP igraca su uvek neprijatna stvar).
stoutspectacledbold-head Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 (edited) Dosadan meč za sada u pm. edit: Toliko o tome. Krenulo je. Bregmanu fala. Edited October 5, 2018 by stoutspectacledbold-head
freakns Posted October 5, 2018 Author Posted October 5, 2018 prvi hit na tekmi u cetvrtom inningu... i oma preko ograde
Strahan Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 Verlander brutalan posle 5iningaGesendet von iPhone mit Tapatalk
Recommended Posts