pbg12345 Posted February 4, 2024 Posted February 4, 2024 5 minutes ago, Nikodije said: Prvi bih voleo finale Čačak - Gajdobra ma nisam se obracao tebi (ako si me uopste tako razumeo) nego sama ta cinjenica da je to maltene postalo nesto sto se podrazumeva je bas onako jadna, nesportska u svojoj biti inace, cacak 94 je bas osvezavajuca pojava u srpskoj klupskoj kosarci steta sto vuk nije u borcu, imao bi itekako sta unaprediti gostovao je u podcastu kod mileta, preporucujem da se pogleda
booyaka Posted February 4, 2024 Posted February 4, 2024 3 minutes ago, vookela said: Underdogs finals Who let underdogs out Znam da je loša fora, ali morao sam 1
Nikodije Posted February 4, 2024 Posted February 4, 2024 3 minutes ago, б1lme3 said: ma nisam se obracao tebi (ako si me uopste tako razumeo) nego sama ta cinjenica da je to maltene postalo nesto sto se podrazumeva je bas onako jadna, nesportska u svojoj biti inace, cacak 94 je bas osvezavajuca pojava u srpskoj klupskoj kosarci steta sto vuk nije u borcu, imao bi itekako sta unaprediti gostovao je u podcastu kod mileta, preporucujem da se pogleda Podrazumeva se poslednjih 15 godina otprilike. Još otkad su ugašeni praaaavi FMP i Hemofarm. Samo je Mega one godine uzela trofej. Ovako iz glave rekao bih da poslednje finale u kojem nije igrao niko od blizanaca je viđeno 2003. FMP - Hemofarm, kad je dominirao Redži Frimen, a na drugoj strani bio mladi Darkelja. Gledao sam tog Vuka, al nešto mi iritantan. Mada svaka čast što daje svoju lovu u basket
pbg12345 Posted February 4, 2024 Posted February 4, 2024 pa ne jbg ovo sad od poslednjeg vaskrsa partizana je 1 drugi nivo kao da bukvalno niko drugi ne igra kosarku u srbiji (a vala ni u "regiji") osim blizanaca
Ted Posted February 4, 2024 Posted February 4, 2024 23 minutes ago, б1lme3 said: nego sama ta cinjenica da je to maltene postalo nesto sto se podrazumeva je bas onako jadna, nesportska u svojoj biti problem je mnogo širi od lokalnog, vezanog za večite i njihove sukobe čak bi se moglo reći da sport kao takav postaje nesportski u svojoj biti, baram kada se govori o sporotivima koji generišu i okreću jezive količine novca 2
Nikodije Posted February 4, 2024 Posted February 4, 2024 3 minutes ago, Ted said: problem je mnogo širi od lokalnog, vezanog za večite i njihove sukobe čak bi se moglo reći da sport kao takav postaje nesportski u svojoj biti, baram kada se govori o sporotivima koji generišu i okreću jezive količine novca Složio bih se. Al kad neko pomene fudbalsku Superligu ili zatvorenu Evroligu svi skoče na njega, a to je zapravo 1 logično rešenje i zapravo sportsko.
Ted Posted February 4, 2024 Posted February 4, 2024 15 minutes ago, Nikodije said: Složio bih se. Al kad neko pomene fudbalsku Superligu ili zatvorenu Evroligu svi skoče na njega, a to je zapravo 1 logično rešenje i zapravo sportsko. o tome može da se diskutuje. sport, u svovoj biti, ne trpi nikakvu zatvorenost ili ekskluzivitet. zato mi ovi moderni sukobi i ratovi ono liga više liče na korporacijske bitke za osvajanje tržišta i uspostavljanje nekavog monopola i realno su lišene sportskih elemenata. finalni proizvod, neka utakmica u velelepnom stadionu ili dvorani, zaista izgleda lepo. ali treba odmeriti i negativne posledice koje to ostavlja. sve više je podivljalih menadžera, roditelja, igrača, kladionica, više liči na gladijatorski ring i sveopštu grabež. 3
pbg12345 Posted February 4, 2024 Posted February 4, 2024 28 minutes ago, Ted said: problem je mnogo širi od lokalnog, vezanog za večite i njihove sukobe čak bi se moglo reći da sport kao takav postaje nesportski u svojoj biti, baram kada se govori o sporotivima koji generišu i okreću jezive količine novca ovo o cemu ja pisem sigurno nema veze sa "jezivim kolicinama novca koje generisu i okrecu" kk partizan i kk crvena zvezda eto srece da je to problem
Shaq Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 stos tice stranaca, ako svi budu zdravi, nema nikakvih dilema ni kod jednih ni kod drugih.. zvezda: yago, hanga, rokas, bolomboj kkp: dozier, panter, naneli, lidej, kaminski 2
*edited by mod Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 On 4. 2. 2024. at 22:47, Nikodije said: Prvi bih voleo finale Čačak - Gajdobra Ne može zbog žreba. Samo polufinale.
pbg12345 Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 pa ne polufinalno parovi su borac-cacak94 / zvezda - fmp partizan-hercegovac/mega-vojvodina 1
pbg12345 Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 kakvo je bese pravilo za kup jel se ekipa od 12 prijavljuje za turnir ili je strance moguce menjati od utakmice do utakmice
*edited by mod Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 2 hours ago, б1lme3 said: pa ne polufinalno parovi su borac-cacak94 / zvezda - fmp partizan-hercegovac/mega-vojvodina Onda neka bude tako.
Profesionalac Posted February 10, 2024 Posted February 10, 2024 10 hours ago, б1lme3 said: kakvo je bese pravilo za kup jel se ekipa od 12 prijavljuje za turnir ili je strance moguce menjati od utakmice do utakmice Prijavljuje se tim za turnir, nema izmena 1
Nikodije Posted February 10, 2024 Posted February 10, 2024 sad kad ovako razmisljam koliko je nemoguce da u finalu bude bilo ko osim blizanaca, vredi se podsetiti staaaaaarih vremena, 1987. kada su u finalu igrala dva drugoligasa (imt - olimpija), koji su u polufinalu izbacili dve najbolje evropske ekipe tog doba... eh naravno imt je uzeo pehar 2
Recommended Posts