Jump to content
IGNORED

Kup Radivoja Koraća

nautilus

Ko osvaja kup?  

72 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Nikodije said:

Prvi bih voleo finale Čačak - Gajdobra

ma nisam se obracao tebi (ako si me uopste tako razumeo)

nego sama ta cinjenica da je to maltene postalo nesto sto se podrazumeva je bas onako jadna, nesportska u svojoj biti

inace, cacak 94 je bas osvezavajuca pojava u srpskoj klupskoj kosarci

steta sto vuk nije u borcu, imao bi itekako sta unaprediti

gostovao je u podcastu kod mileta, preporucujem da se pogleda

Posted
3 minutes ago, vookela said:

Underdogs finals

Who let underdogs out

Znam da je loša fora, ali morao sam

• Wub 1
Posted
3 minutes ago, б1lme3 said:

ma nisam se obracao tebi (ako si me uopste tako razumeo)

nego sama ta cinjenica da je to maltene postalo nesto sto se podrazumeva je bas onako jadna, nesportska u svojoj biti

inace, cacak 94 je bas osvezavajuca pojava u srpskoj klupskoj kosarci

steta sto vuk nije u borcu, imao bi itekako sta unaprediti

gostovao je u podcastu kod mileta, preporucujem da se pogleda

Podrazumeva se poslednjih 15 godina otprilike. Još otkad su ugašeni praaaavi FMP i Hemofarm. Samo je Mega one godine uzela trofej.

Ovako iz glave rekao bih da poslednje finale u kojem nije igrao niko od blizanaca je viđeno 2003. FMP - Hemofarm, kad je dominirao Redži Frimen, a na drugoj strani bio mladi Darkelja.

Gledao sam tog Vuka, al nešto mi iritantan. Mada svaka čast što daje svoju lovu u basket

Posted

pa ne jbg

ovo sad od poslednjeg vaskrsa partizana je 1 drugi nivo

kao da bukvalno niko drugi ne igra kosarku u srbiji (a vala ni u "regiji") osim blizanaca

Posted
23 minutes ago, б1lme3 said:

problem je mnogo širi od lokalnog, vezanog za večite i njihove sukobe

čak bi se moglo reći da sport kao takav postaje nesportski u svojoj biti, baram kada se govori o sporotivima koji generišu i okreću jezive količine novca

• +1 2
Posted
3 minutes ago, Ted said:

čak bi se moglo reći da sport kao takav postaje nesportski u svojoj biti, baram kada se govori o sporotivima koji generišu i okreću jezive količine novca

Složio bih se.

Al kad neko pomene fudbalsku Superligu ili zatvorenu Evroligu svi skoče na njega, a to je zapravo 1 logično rešenje i zapravo sportsko.

Posted
15 minutes ago, Nikodije said:

Složio bih se.

Al kad neko pomene fudbalsku Superligu ili zatvorenu Evroligu svi skoče na njega, a to je zapravo 1 logično rešenje i zapravo sportsko.

o tome može da se diskutuje. sport, u svovoj biti, ne trpi nikakvu zatvorenost ili ekskluzivitet. zato mi ovi moderni sukobi i ratovi ono liga više liče na korporacijske bitke za osvajanje tržišta i uspostavljanje nekavog monopola i realno su lišene sportskih elemenata.

finalni proizvod, neka utakmica u velelepnom stadionu ili dvorani, zaista izgleda lepo. ali treba odmeriti i negativne posledice koje to ostavlja. sve više je podivljalih menadžera, roditelja, igrača, kladionica, više liči na gladijatorski ring i sveopštu grabež. 

• +1 3
Posted
28 minutes ago, Ted said:

ovo o cemu ja pisem sigurno nema veze sa "jezivim kolicinama novca koje generisu i okrecu" kk partizan i kk crvena zvezda

eto srece da je to problem

Posted

stos tice stranaca, ako svi budu zdravi, nema nikakvih dilema ni kod jednih ni kod drugih..:fantom:

zvezda: yago, hanga, rokas, bolomboj

kkp: dozier, panter, naneli, lidej, kaminski

• +1 2
Posted
On 4. 2. 2024. at 22:47, Nikodije said:

Prvi bih voleo finale Čačak - Gajdobra

Ne može zbog žreba. Samo polufinale.

Posted

pa ne

polufinalno parovi su borac-cacak94 / zvezda - fmp

partizan-hercegovac/mega-vojvodina

• +1 1
Posted

kakvo je bese pravilo za kup

jel se ekipa od 12 prijavljuje za turnir ili je strance moguce menjati od utakmice do utakmice

Posted
2 hours ago, б1lme3 said:

pa ne

polufinalno parovi su borac-cacak94 / zvezda - fmp

partizan-hercegovac/mega-vojvodina

Onda neka bude tako.

Posted
10 hours ago, б1lme3 said:

kakvo je bese pravilo za kup

jel se ekipa od 12 prijavljuje za turnir ili je strance moguce menjati od utakmice do utakmice

Prijavljuje se tim za turnir, nema izmena 

• +1 1
Posted

sad kad ovako razmisljam koliko je nemoguce da u finalu bude bilo ko osim blizanaca, vredi se podsetiti staaaaaarih vremena, 1987. kada su u finalu igrala dva drugoligasa (imt - olimpija), koji su u polufinalu izbacili dve najbolje evropske ekipe tog doba... eh

naravno imt je uzeo pehar :)

• +1 2