Jump to content
IGNORED

Kup Radivoja Koraća

nautilus

Ko osvaja kup?  

72 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

ok, izvini

morava je inace "zagadjenija" no ikad, ali to je neka druga tema

ali ovaj kup, utakmica blizanaca, uopste trenutni "rivalitet", apsolutno sve sto se desavalo je dno jebenog dna

meni je potpuno fascinatno da se ogromna vecina zainteresovanih iskljucivo bavila koji je klub vise pokraden i po obicaju koga vucic vise gura, dok im sustina potpuno izmice

Edited by pbg12345
Posted

Što se kupa tiče, pa i domaćeg prvenstva, ja bih od blizanaca (i ostalih u ABA) dozvolio samo da se takmiče sa omladincima i samo domaćim igračima. Ili u suprotnom svako ko je u ABA ne može u takmicenja pod domaćim okriljem.

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)

Sa jedne strane se kuka kako večiti ne igraju po seoskim halama i da zbog toga pada popularnost košarke, ali u isto vreme smeta i sve što to dolazi uz ta dva državna preduzeća i to što su neuporedivo jači od svih ostalih. 

Ja bih kup pustio da igraju bez ikakvog ograničenja u broju stranaca. Lep termin da se pred poslednju trećinu sezone skupi sve najbolje u Srbiji i odigra za trofej velikog Žućka. I da bude uvek u Nišu ili tako negde van Beograda.

Mafija u savezu i klubovima, paćenici na tribinama i nenormalan odnos para koje država upumpava u blizance i ostale su problemi nezavisni od kupa. 

Za KLS već ne znam. Možda da se jednostavno tretira kao treći rang takmičenja pa da igraju mladi timovi ABA 1 i ABA 2 ligaša ako žele. Ne znam da li bi to odgovaralo timovima iz ABA 2. Oni možda žele 2 utakmice nedeljno i šansu da igraju neki plejof. KLS plejof sa timovima iz ABA 1 je definitivno idiotizam.

Edited by Heaviside
  • +1 2
Posted
27 minutes ago, Heaviside said:

Sa jedne strane se kuka kako večiti ne igraju po seoskim halama i da zbog toga pada popularnost košarke, ali u isto vreme smeta i sve što to dolazi uz ta dva državna preduzeća i to što su neuporedivo jači od svih ostalih. 

Ja bih kup pustio da igraju bez ikakvog ograničenja u broju stranaca. Lep termin da se pred poslednju trećinu sezone skupi sve najbolje u Srbiji i odigra za trofej velikog Žućka. I da bude uvek u Nišu ili tako negde van Beograda.

Mafija u savezu i klubovima, paćenici na tribinama i nenormalan odnos para koje država upumpava u blizance i ostale su problemi nezavisni od kupa. 

Za KLS već ne znam. Možda da se jednostavno tretira kao treći rang takmičenja pa da igraju mladi timovi ABA 1 i ABA 2 ligaša ako žele. Ne znam da li bi to odgovaralo timovima iz ABA 2. Oni možda žele 2 utakmice nedeljno i šansu da igraju neki plejof. KLS plejof sa timovima iz ABA 1 je definitivno idiotizam.

I meni bi najviše smisla imalo da KLS postane treći rang takmičenja i ćao, ali bi ABA 2 onda morala da napusti ovaj turnirski model, a ostale ex-YU republike bi morale da pristanu na to da i njihove lige postanu treći rang. Trenutno npr nije rešeno čak ni to da hrvatski klubovi ne igraju paralelno ABA 1 i domaću ligu, nekad i dan za danom.

Ako bi se napravio dogovor da sve nacionalne lige postanu treći rang, onda bi možda za sve bilo bolje da u ABA 1 bude 10 ili 12 klubova, čime bi se rasteretio raspored za EL i EK timove i malo povećao kvalitet ABA 2, a ABA 2 bi mogla da se podeli u dve konferencije i tako smanje troškovi oko putovanja.

Što se kupa i broja stranaca tiče, ograničenje odavno više nema smisla: večiti su u tolikoj prednosti s budžetom da je Borcu ili Megi savršeno svejedno da li će igrati protiv četiri evroligaška stranca ili će ih biti još više. Pravilo donekle gura večite da imaju više domaćih igrača zbog prestiža oko dva manja trofeja, ali vidimo da su oba kluba itekako voljna da igraju bez 2-3 stranca u KLS i kupu dok god mogu da ih koriste u ABA i EL, gde su im neuporedivo važniji.

• +1 1
Posted

Zovite lika na forum, fali nam objektivnih grobara. :fantom:

• +1 5
Posted

Luka se zabrinuo za gledanost podkasta posle Ostojinog gostovanja? :D

Posted

eeeee ovako se slavi kup a ne one daniloviceve konfete

Fpk8QmsX0Ac6nXk.jpg

• +1 2
  • 10 months later...
Posted

cacak 94 je u polufinalu drugog stepena kupa pobedio dinamik

to znaci da ce medju 8 klubova u zavrsnici kupa radivoja koraca biti dva kluba iz cacka :) 

• +1 2
  • Wub 1
  • 2 weeks later...
Posted

Obavljen žreb za kup.

čačanski derbi

38:0 derbi

mega - vojvodina

kkp - hercegovac

• Hvala 1
Posted

Hercegovac Gajdobra