pbg12345 Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 (edited) ok, izvini morava je inace "zagadjenija" no ikad, ali to je neka druga tema ali ovaj kup, utakmica blizanaca, uopste trenutni "rivalitet", apsolutno sve sto se desavalo je dno jebenog dna meni je potpuno fascinatno da se ogromna vecina zainteresovanih iskljucivo bavila koji je klub vise pokraden i po obicaju koga vucic vise gura, dok im sustina potpuno izmice Edited February 19, 2023 by pbg12345
dragance Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 Što se kupa tiče, pa i domaćeg prvenstva, ja bih od blizanaca (i ostalih u ABA) dozvolio samo da se takmiče sa omladincima i samo domaćim igračima. Ili u suprotnom svako ko je u ABA ne može u takmicenja pod domaćim okriljem. 1 1
Heaviside Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 (edited) Sa jedne strane se kuka kako večiti ne igraju po seoskim halama i da zbog toga pada popularnost košarke, ali u isto vreme smeta i sve što to dolazi uz ta dva državna preduzeća i to što su neuporedivo jači od svih ostalih. Ja bih kup pustio da igraju bez ikakvog ograničenja u broju stranaca. Lep termin da se pred poslednju trećinu sezone skupi sve najbolje u Srbiji i odigra za trofej velikog Žućka. I da bude uvek u Nišu ili tako negde van Beograda. Mafija u savezu i klubovima, paćenici na tribinama i nenormalan odnos para koje država upumpava u blizance i ostale su problemi nezavisni od kupa. Za KLS već ne znam. Možda da se jednostavno tretira kao treći rang takmičenja pa da igraju mladi timovi ABA 1 i ABA 2 ligaša ako žele. Ne znam da li bi to odgovaralo timovima iz ABA 2. Oni možda žele 2 utakmice nedeljno i šansu da igraju neki plejof. KLS plejof sa timovima iz ABA 1 je definitivno idiotizam. Edited February 20, 2023 by Heaviside 2
Wilde Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 27 minutes ago, Heaviside said: Sa jedne strane se kuka kako večiti ne igraju po seoskim halama i da zbog toga pada popularnost košarke, ali u isto vreme smeta i sve što to dolazi uz ta dva državna preduzeća i to što su neuporedivo jači od svih ostalih. Ja bih kup pustio da igraju bez ikakvog ograničenja u broju stranaca. Lep termin da se pred poslednju trećinu sezone skupi sve najbolje u Srbiji i odigra za trofej velikog Žućka. I da bude uvek u Nišu ili tako negde van Beograda. Mafija u savezu i klubovima, paćenici na tribinama i nenormalan odnos para koje država upumpava u blizance i ostale su problemi nezavisni od kupa. Za KLS već ne znam. Možda da se jednostavno tretira kao treći rang takmičenja pa da igraju mladi timovi ABA 1 i ABA 2 ligaša ako žele. Ne znam da li bi to odgovaralo timovima iz ABA 2. Oni možda žele 2 utakmice nedeljno i šansu da igraju neki plejof. KLS plejof sa timovima iz ABA 1 je definitivno idiotizam. I meni bi najviše smisla imalo da KLS postane treći rang takmičenja i ćao, ali bi ABA 2 onda morala da napusti ovaj turnirski model, a ostale ex-YU republike bi morale da pristanu na to da i njihove lige postanu treći rang. Trenutno npr nije rešeno čak ni to da hrvatski klubovi ne igraju paralelno ABA 1 i domaću ligu, nekad i dan za danom. Ako bi se napravio dogovor da sve nacionalne lige postanu treći rang, onda bi možda za sve bilo bolje da u ABA 1 bude 10 ili 12 klubova, čime bi se rasteretio raspored za EL i EK timove i malo povećao kvalitet ABA 2, a ABA 2 bi mogla da se podeli u dve konferencije i tako smanje troškovi oko putovanja. Što se kupa i broja stranaca tiče, ograničenje odavno više nema smisla: večiti su u tolikoj prednosti s budžetom da je Borcu ili Megi savršeno svejedno da li će igrati protiv četiri evroligaška stranca ili će ih biti još više. Pravilo donekle gura večite da imaju više domaćih igrača zbog prestiža oko dva manja trofeja, ali vidimo da su oba kluba itekako voljna da igraju bez 2-3 stranca u KLS i kupu dok god mogu da ih koriste u ABA i EL, gde su im neuporedivo važniji. 1
MiddleClass Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 Zovite lika na forum, fali nam objektivnih grobara. 5
Milošica Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 Luka se zabrinuo za gledanost podkasta posle Ostojinog gostovanja?
cvrlle Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 eeeee ovako se slavi kup a ne one daniloviceve konfete 2
pbg12345 Posted January 10, 2024 Posted January 10, 2024 cacak 94 je u polufinalu drugog stepena kupa pobedio dinamik to znaci da ce medju 8 klubova u zavrsnici kupa radivoja koraca biti dva kluba iz cacka 2 1
Profesionalac Posted January 23, 2024 Posted January 23, 2024 Obavljen žreb za kup. čačanski derbi 38:0 derbi mega - vojvodina kkp - hercegovac 1
MiddleClass Posted January 23, 2024 Posted January 23, 2024 Hercegovac Gajdobra Jel to Brojilogin klub?
Shaq Posted January 23, 2024 Posted January 23, 2024 opet radile kuglice, zvezda mora na 3 aba ligasa.. 1
sasailic Posted January 23, 2024 Posted January 23, 2024 1 hour ago, Shaq said: opet radile kuglice, zvezda mora na 3 aba ligasa..
arheolog1981 Posted January 23, 2024 Posted January 23, 2024 2 hours ago, Shaq said: opet radile kuglice, zvezda mora na 3 aba ligasa.. Yveyda ima BYE u prvom kolu 2
Recommended Posts