February 16, 20232 yr Ovi koševi kao da se retko koriste ,tvrdi zarđali Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
February 16, 20232 yr ja sam tek sad provalio koliko je retardiran raspored na ovom kupuPotpuno, umesto da se 2 najbolja kluba sretnu u finalu, sutra je finale pre finala.
February 16, 20232 yr čak i u Španiji se Real i Barca ukrštaju u 1/2, a kod njih je tek sve podređeno blizancima još više nego kod nas. ali igraju istog dana ovo da se ukršataju parovi iz dva razčličita dana kao kod nas to nema nigde
February 16, 20232 yr 1 minute ago, levi said: ovo da se ukršataju parovi iz dva razčličita dana kao kod nas to nema nigde i ne samo to, vec ovi sto su igrali u 9 igraju sutra u 5. ako je neko ko je smisljao to pokusavao da bude sto veci kreten, priicno je uspeo u tome.
February 16, 20232 yr 4 hours ago, vookela said: 5 hours ago, Joe D said: ja sam tek sad provalio koliko je retardiran raspored na ovom kupu Potpuno, umesto da se 2 najbolja kluba sretnu u finalu, sutra je finale pre finala. Znaci trajace utakmica jedno tri sata i kusur
February 17, 20232 yr 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ćalić, nikolić i oberknežević “ljudi u sivom” Provereni cokijevi specijalci
February 17, 20232 yr 3 minutes ago, Filozof manijak said: Dal ćete i sada kukati na suđenje? zavisi ko izgubi