Nikodije Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 (edited) 17 hours ago, Apollo Creed said: Odgledao danas u DOB-u...film završen uz par ua i zviždanje razočaranih ljubitelja sedme umetnosti Prilično je loš realno,mada mož'se pogleda.Ova glavna ženska je odlična.Ja mislio da 1 Ališa ima bitniju ulogu,kad ono...mada realno najefektnija cena u celom filmu je sa njom... Meni ima kompletno Hereditary atmosferu(a i slično je pglu)u,pa ko voli nek pogleda... I ja gledao juče u dob-u povici ua ne čude, festovska publika je retardiranija čak i od regularne bioskopske publike, masa njih čak i ne zna šta ide da gleda. Neretko se dešavalo da kojekakve gospođe zalutaju na neke korejske boleštine, i onda napuštaju salu posle 15 minuta. Mada ovo realno jeste bezveze, očekivao sam dosta više. Edited March 3, 2020 by Nikodije
pt 2.0 Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 Gledala upravo “Umrećeš u dvadesetoj” u Kinoteci. Upečatljiv, apsorbovao mi je pažnju potpuno, što je u mom slučaju podvig. Jutros pogledala film “Istina” sa Katrin Denev i Žulijet Binoś. Valjda će ga biti u bioskopima, hoću ponovo da ga odgledam.
ultra plasticni Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 Film godine ponovo isporucuje Mr Oizo. Jedini preostali genije na svetu.
Nikodije Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 The painted bird Imam jak želudac, ali nisam bio spreman za ovu količinu odurnih likova i gadosti koje su se ređale u beskrajnom nizu. Jedna od najvećih boleština ikad, ali kroz svo to ludilo prožima se puno majstorstva.
pt 2.0 Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 BARN (Beware of Chlikdren) - pitanja koja pokreće asociraju na naše rasprave na forumu... Jako mi se dopao film, zaoravo jako mi se dopala tema i način na koji je obradjena.
halloween Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 (edited) Prepun SC, Greh trebalo da pocne u 19 h. Nesto se pokvarilo, vrlo je neizvesno hoce li biti projekcije. Edit otkazano! Edited March 4, 2020 by halloween
halloween Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Otpilise ovoliki narod bez rezervnog plana. Na blagajni se stvorio ogroman red hoce da im vrate novac, dve zaposlene slezu ramenima- nemaju dovoljno novca na blagajni. Vazno je da imaju 5 pripadnika obezbeđenja da se razračunaju sa pobješnjelim gledaocima ako zatreba. Za lovu- dođite sutra. Dve Ruskinje najgrlatije- vazno je da je proslo 20 h, kraj radnog vremena. Dva beogradska sredovecna kostura u sanerskim cizmana kupljenim za svecane prilike, u blaziranoj muskoj pratnji imaju teoriju da je film mnogo jak i subverzivan, te je zato otkazan i zavrsice u bunkeru.
FPLS Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Otkazan je i Light of My Life koji je trebalo da ide od 16:30...
pt 2.0 Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Jel to znači da SC sala ne radi trajnije? Mislim da imam još 3 filma tamo... (kad smo kod uslova projekcija - u Fontani smrdi kao u Bgd Zoo vrtu)
halloween Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 I meni, ukupno 4. Treba pratiti na sajtu festa, kažu da će film Zvanične tajne biti sutra u 16.30, znači do tada će rešiti problem... valjda. Ali Ruskinje kako su bile besne, !
FPLS Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Btw, novi Miike ide sa engleskom sinhronizacijom, pola ljudi napustilo salu.
pt 2.0 Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 1 hour ago, FPLS said: Btw, novi Miike ide sa engleskom sinhronizacijom, pola ljudi napustilo salu. i sinoć (03.03.) je u DO išao tako, ali nije bilo napuštanja sale. ja sam prvo popizdela, a onda sam shvatila da titl ionako ne bih videla tamo gde su ga stavili od visokih likova iz prvog reda, pa sam slušala film. jebiga.
Nikodije Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 (edited) 11 hours ago, pt 2.0 said: i sinoć (03.03.) je u DO išao tako, ali nije bilo napuštanja sale. ja sam prvo popizdela, a onda sam shvatila da titl ionako ne bih videla tamo gde su ga stavili od visokih likova iz prvog reda, pa sam slušala film. jebiga. da, ne znam koja je logika sa tim stavljanjem titlova u podrum. juce na obojenoj ptici engleski titl na normalnom mestu, gde titl treba da bude, a nas skroz dole. sreca pa nije bilo nesto mnogo dijaloga inace bi me zabolela glava od silnog dizanja i spustanja pogleda u tom rasponu. Edited March 5, 2020 by Nikodije
Recommended Posts