Jump to content

Tenis 2018

Featured Replies

Treći set.

16 minutes ago, mlatko said:

:D

lep set poen, sad ga melji. nadam se ranom brejku u 3.

da,da, set. 

odlično igra Filip.

Ne znam gde vi vidite odlicnu igru u trecem, uzeo je otprilike 0 ili 1 poen na servis Puila. Kako stvari stoje, da pevamo od srece ako se dovuce do jos jednog tajbrejka i da se nada da ce ovog stati servis ali ovo za sad ne obecava.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Plus jedan. Očekivao sam bolju igru Filipa. E sada videćemo kako će obojica da izgledaju posle pauze zbog kiše.

• Author

Taman da pitam sto je prekid.. jel se zna duzina prekida?

Verovao sam u Filipa posle izgubljenog seta (na kladionici :) )

36 minutes ago, Zli Gli said:

Ne znam gde vi vidite odlicnu igru u trecem, uzeo je otprilike 0 ili 1 poen na servis Puila. Kako stvari stoje, da pevamo od srece ako se dovuce do jos jednog tajbrejka i da se nada da ce ovog stati servis ali ovo za sad ne obecava.

Slično je bilo u Marseju, slabo kad ovome ide srevis.

Izuzetnu igru na mrezi ima Filip, odlicno se snalazi.

Šteta

Steta...steta i za onaj pad s pocetka tajbrejka, ne kazem da bi dobio da je uzeo taj poen, al ko zna...

Meni ni u jednom momentu ovog seta nije delovalo da ima sansu, osim mozda sto sam posle drugog ili treceg djusa na 5:5 ocekivao da mu Francuz pomogne nekom greskom i da bude neka brejk lopta ali mrka kapa. Nume nas da prelomi kad je frka i to je to, Pujo je samo odigrao korektno i docekao da se ovaj raspadne, nikakav spektakl.

Da citiram samog sebe:

23 hours ago, Jeremija said:

Ne treba priželjkivati jakog protivnika, a Luka Puj to jeste.

Dobro je Filip odigrao, ono što je pogrešio je što je previše razmenjivao udarce sa Pujom, jer je ovaj ipak tu bolji.

• Author

Na live listi Rafa prvi, a od sledeceg ponedeljka i zvanicno. Izbrisano dedi 1000 od narednog mastersa.

Kecmanovic startovao u Zuhaiu laganom pobedom protiv Tompsona koji je prvi nosilac i sad opet igra protiv Junga. 

• Author

Bravo. Tompson je top 100 igrac, svaka cast.

Jos samo i tog Junga da jednom dobije...

On 3/5/2018 at 1:24 PM, Timmy said:

Na live listi Rafa prvi, a od sledeceg ponedeljka i zvanicno. Izbrisano dedi 1000 od narednog mastersa.

Federeru se briše prethodni IW tek kad se ovaj završi, dakle neće rafa biti prvi na listi od ponedeljka, a onog tamo jedino ako Fed ispadne rano.