Jeremija Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Bravo, nadam se da će ovog puta još bolje odigrati protiv Puja.
Zli Gli Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Puj Pui Puil ce biti pregazen kao plitak potok, bolji je nas Filip za klasu trenutno. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Malvo Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 (edited) On 27/02/2018 at 6:53 PM, keitel said: Nema više novca ispod stola, šeici zavrnuli slavinu pa Dubai liči na malo bolji čelendžer. Neko će se lijepo okoristiti sa 500 poena za nastavak sezone. Nagradni fond je znacajno veci nego u Akapulku. Filip je ulaskom u polufinale uzeo 130.000$, svaki sledeci uspeh duplira sumu. Ostali su birali Akapulko zbog lokacije, da ne moraju mnogo.da se mlate i prilagodjavaju za IW. A ima i sljakasa koji su odabrali Sao Paulo zbog podloge, iako ne razumem koji ce im moj sljaka pred IW, ali ajde. Edited March 1, 2018 by Malvo
Timmy Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 Cenim da nije mislio na nagradni fond, vec na dodatne bonuse koji su znali da zbirno budu veci o nagradnog fonda. A izgleda da ih sada nema...
keitel Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Ma da, Dubai i Akapulko su uvijek bili u istoj nedelji i uvijek je Dubai imao bolji sastav. Ove godine je razlika drastična, u korist Akapulka.
aram Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 e, ako netko naleti na neki pristojan youtube (bicu na poslu, samo mi to sljaka) linak za filipa danas, bio bih vrlo veoma zahvalan
Zli Gli Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Ovaj Mocin je natural i zato nije nagruvan, dok su ti po belom svetu skloni uzimanju svega i svacega pa im nije tesko da se otkinu cak i od krosfita. I nije burpi nego barpi
nisam ja Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 guinness burp pee record. Ovo već može. tennis relation. None.
Malvo Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 @keitel @Timmy Slazem se, ali cak i u ovom slucaju Dubai nije za bacanje, sa 70% vecim nagradnim fondom i laksom mogucnoscu da se dodje do istog broja bodova. Dimitrov je ovde imao otvoren put do 500 bodova, ali sam pade, sam se ubi.
mlatko Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Bravo, Filipe. Uzeo SET koji je bio za meč Puja.lep set poen, sad ga melji. nadam se ranom brejku u 3.
Zli Gli Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Bravo bre, lomi ga sad. Tesko ce biti jer je ovaj realno bolje igrao do sad, kljucan je pocetak treceg da se ne raspadne i eventualno uzme brejk dok je Puil jos smoren jer je sjebao dobijen mec.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Recommended Posts