Jump to content
IGNORED

Tenis 2018

Timmy

Recommended Posts

Posted

Bravo, nadam se da će ovog puta još bolje odigrati protiv Puja. 

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

407

• Jeremija

200

• Arkadija

186

• mlatko

184

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Puj Pui Puil ce biti pregazen kao plitak potok, bolji je nas Filip za klasu trenutno.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Posted (edited)
On 27/02/2018 at 6:53 PM, keitel said:

Nema više novca ispod stola, šeici zavrnuli slavinu pa Dubai liči na malo bolji čelendžer. Neko će se lijepo okoristiti sa 500 poena za nastavak sezone.

Nagradni fond je znacajno veci nego u Akapulku. Filip je ulaskom u polufinale uzeo 130.000$, svaki sledeci uspeh duplira sumu. Ostali su birali Akapulko zbog lokacije, da ne moraju mnogo.da se mlate i prilagodjavaju za IW. A ima i sljakasa koji su odabrali Sao Paulo zbog podloge, iako ne razumem koji ce im moj sljaka pred IW, ali ajde.

Edited by Malvo
Posted

Cenim da nije mislio na nagradni fond, vec na dodatne bonuse koji su znali da zbirno budu veci o nagradnog fonda. A izgleda da ih sada nema...

Posted

Ma da, Dubai i Akapulko su uvijek bili u istoj nedelji i uvijek je Dubai imao bolji sastav. Ove godine je razlika drastična, u korist Akapulka.

Posted

e, ako netko naleti na neki pristojan youtube (bicu na poslu, samo mi to sljaka) linak za filipa danas, bio bih vrlo veoma zahvalan :)

Posted

Ovaj Mocin je natural i zato nije nagruvan, dok su ti po belom svetu skloni uzimanju svega i svacega pa im nije tesko da se otkinu cak i od krosfita.

I nije burpi nego barpi :40_rage:

Posted

guinness burp pee record. Ovo već može.

tennis relation. None.

Posted

@keitel @Timmy

Slazem se, ali cak i u ovom slucaju Dubai nije za bacanje, sa 70% vecim nagradnim fondom i laksom mogucnoscu da se dodje do istog broja bodova. Dimitrov je ovde imao otvoren put do 500 bodova, ali sam pade, sam se ubi. 

Posted

Puj je opet nerešiv problem za Krajinovića.

Posted

Bravo, Filipe. Uzeo gem koji je bio za meč Puja.

Posted

Bravo, Filipe. Uzeo SET koji je bio za meč Puja.

:D

lep set poen, sad ga melji. nadam se ranom brejku u 3.
Posted

Bravo bre, lomi ga sad. Tesko ce biti jer je ovaj realno bolje igrao do sad, kljucan je pocetak treceg da se ne raspadne i eventualno uzme brejk dok je Puil jos smoren jer je sjebao dobijen mec.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk