renne Posted September 13, 2018 Posted September 13, 2018 Ramos je čvrst, jedan od najboljih sudija na svetu. U tom meču je uradio ono što je morao jer je Serena prešla granicu. Zar je trebalo drugačije da se ponaša samo zato što je u pitanju Serena Vilijams? Interesantno mi je što je takve stvari radila samo kada je gubila“, rekla je 32-godišnja Stricova.Amerikanka je potom izjavila da sudije tretiraju žene drugačije nego muškarce, ali Stricova nije saglasna sa time.“To je sr..e, za sudije nema veze da li je u pitanju žena ili muškarac. Poređenja radi, nikada nisam videla Nadala da tako viče na sudiju. Ja, kao žena, dobijam mnogo upozorenja. Hoće li se pravila sada menjati u Sereninim mečevima? Ako je tako, neka mi kažu da znam“, dodala je srčana Čehinja. Tokom karijere Stricova je osvojila dve titule i bila je 16. na WTA listi.
FPLS Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Troicki se epski raspao, nisam siguran da bi mene pobedio trenutno. Jedva skuplja gemove protiv nizerazrednih igraca.
Mil@n Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 On 14.9.2018. at 19:38, Ros said: remekdela: Dobar editing i solidna muzika ne čine remek dela... U US open filmu Đokovića nema do 12 minuta, ko gleda prvi put, pomislio bi da on uzima 100% dok je ispratio svaki Rafin meč. Više ima Vavrinke nego njega. Meh, nisam oduševljen. Izborom sekvenci pre svega i raspodelom vremena.
Ros Posted September 17, 2018 Posted September 17, 2018 11 hours ago, Mil@n said: Dobar editing i solidna muzika ne čine remek dela... U US open filmu Đokovića nema do 12 minuta, ko gleda prvi put, pomislio bi da on uzima 100% dok je ispratio svaki Rafin meč. Više ima Vavrinke nego njega. Meh, nisam oduševljen. Izborom sekvenci pre svega i raspodelom vremena. a, jesi strog! bice bolje za ao. nije imao ni sekundu meca iznera i andersona. ali ok, bitna je volja
Timmy Posted September 17, 2018 Author Posted September 17, 2018 Lajovic 55ti, Djere skok na 85. Kecman na 165. posle dobrog plasmana u Kini, Olga 105. Sve najbolji plasmani u karijeri. JJ nestala sa liste. Ove nedelje Filip u Mecu, Djere neki levi turnir... Alex u Kini, Olga opet ne igra. Ne znam da nije neka povreda.
Timmy Posted September 18, 2018 Author Posted September 18, 2018 Lajani kaznjen 2 turnira zbog Kirjosa. Posteno.
Halvard Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Olga je prijavljena za turnir u Taškentu sledeće nedelje.
Timmy Posted September 18, 2018 Author Posted September 18, 2018 Gde si to video? Na sajtu turnira je nema. Tj ima samo spisak nositeljki, gde je poslednja dosta iza nje na listi, al nema Olge.
Halvard Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 https://www.tennisforum.com/4108-tashkent-open/1318417-tashkent-entry-list.html#post80772079 Lik koji je to postovao nekako ima pristup listama prijavljenih igračica za WTA turnire, koje inače nisu nigde javno dostupne.
svashtabezneshto Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Đoković igra samo Šangaj i Pariz do kraja sezone. http://novakdjokovic.com/raspored/
Tsai Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Bezveze, pobeze mu onda ovaj na 1500 u trci bez borbe
Timmy Posted September 19, 2018 Author Posted September 19, 2018 Ma igrace i London sigurno. Verovatno ga nije ubacio jer se tek na prethodnom turniru kvalifikovao za isti. Nece Rafa daleko. Pa i ako ga Novak ne stigne do kraja godine posle AO je prvi sigurno.
Recommended Posts