Jump to content

Tenis 2018

Featured Replies

Mali Marko Miladinović (17) osvojio svoj prvi fjučers i to bez izgubljenog seta.  U finalu pobedio igrača koji je više od 300 mesta bolje plasiran od njega.

• Replies 2.6k
  • Views 197.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Author

Treba obratiti paznju na njega, trenutno je treceplasirani maloletnik na listi. Jel ga gledao ko, kakav je? 

Nisam gledao, samo pratim rezultate. Naš daleko najtalentovaniji teniser posle Kecmanovića, izgleda

• Author

Medvedev uzeo Winston Salem. U finalu rutinski 20 mesta bolje plasiranog Jonsona. I ceo turnir nije izgubio set, a nije bio nosilac. 

Edited by Timmy

19 minutes ago, Timmy said:

Treba obratiti paznju na njega, trenutno je treceplasirani maloletnik na listi. Jel ga gledao ko, kakav je? 

Visina mu je problem, mislim da nema ni 170. Shodno tome, servis mu sluzi samo da zapocne poen. A takvi igraci sve teze dolaze do izrazaja u modernom tenisu - ako pogledamo ove mlade nade u vrhu, uglavnom svi imaju visinu i odlican sevis (Kyrgios, Zverev, Tsitsipas, Shapovalov, Auger-Aliassime...)

Inace je bas talentovan, odlican u razmenama, Svarcmanoliki tip igraca.

Sad vidim, zvanican podatak o visini kaze 180. Mislim da sanse nema da je to tacno, sem ako narastao 10 cm u poslednjih 6 meseci :D

Edited by FPLS

• Author

Hvala :)

Sabalenka prava amazonka iz stripa,žena ratnica 

Kaja ubija Simonu koja je upravo slomila reket 

Prvi nosilac pred ispadanjem posle sat vremena, a sto je meni iznenadjenje SImona je odlicno igrala Kanadu i Cincy...

Pukla, nije mi zao. Wta lonac, sve ide.

Ode Simona 

Jbt, sad kad Serena osvoji

Kasatkina :)

A što ovde pišete?

Cash sabotira sopstveni topik :kralj: