Jump to content
IGNORED

Tenis 2018

Timmy

Recommended Posts

Posted

Mali Marko Miladinović (17) osvojio svoj prvi fjučers i to bez izgubljenog seta.  U finalu pobedio igrača koji je više od 300 mesta bolje plasiran od njega.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

407

• Jeremija

200

• Arkadija

186

• mlatko

184

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Treba obratiti paznju na njega, trenutno je treceplasirani maloletnik na listi. Jel ga gledao ko, kakav je? 

Posted

Nisam gledao, samo pratim rezultate. Naš daleko najtalentovaniji teniser posle Kecmanovića, izgleda

Posted (edited)

Medvedev uzeo Winston Salem. U finalu rutinski 20 mesta bolje plasiranog Jonsona. I ceo turnir nije izgubio set, a nije bio nosilac. 

Edited by Timmy
Posted (edited)
19 minutes ago, Timmy said:

Treba obratiti paznju na njega, trenutno je treceplasirani maloletnik na listi. Jel ga gledao ko, kakav je? 

Visina mu je problem, mislim da nema ni 170. Shodno tome, servis mu sluzi samo da zapocne poen. A takvi igraci sve teze dolaze do izrazaja u modernom tenisu - ako pogledamo ove mlade nade u vrhu, uglavnom svi imaju visinu i odlican sevis (Kyrgios, Zverev, Tsitsipas, Shapovalov, Auger-Aliassime...)

Inace je bas talentovan, odlican u razmenama, Svarcmanoliki tip igraca.

Sad vidim, zvanican podatak o visini kaze 180. Mislim da sanse nema da je to tacno, sem ako narastao 10 cm u poslednjih 6 meseci :D

Edited by FPLS
Posted

Sabalenka prava amazonka iz stripa,žena ratnica 

Posted

Kaja ubija Simonu koja je upravo slomila reket 

Posted

Prvi nosilac pred ispadanjem posle sat vremena, a sto je meni iznenadjenje SImona je odlicno igrala Kanadu i Cincy...

Posted

Pukla, nije mi zao. Wta lonac, sve ide.