iDemo Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 3 hours ago, bradilko said: to je vrv racionalno ali meni su bitni gren slemovi, nadam se da će sve da ih prestigne.. jel istina da je federer izjavio da bi sve turnire trebalo igrati na 3 dobijena seta? ako je, onda to je baš dno dna "Gotov je!!"
iDemo Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: osvajanjem sinsinatija postaje prvi teniser u istoriji sa svim osvojenim masters turnirima, “zlatni masters” duboko verujem da to ne bi propustio po cenu njujorka e ovogodišnjeg Federer nikad nije (i nece) osvojio Rim.
Timmy Posted August 19, 2018 Author Posted August 19, 2018 Steta za Gofana. Cinilo mi se da ga je mogao dobiti. Ak prvi izgubljen TB, a onda i povreda. Da ga je bar jos malo namucio.
Timmy Posted August 19, 2018 Author Posted August 19, 2018 9 hours ago, bradilko said: to je vrv racionalno ali meni su bitni gren slemovi, nadam se da će sve da ih prestigne.. jel istina da je federer izjavio da bi sve turnire trebalo igrati na 3 dobijena seta? ako je, onda to je baš dno dna Neki dan to izjavio. Pisao sam ovde, jasan mu je motiv, proracunata smradina.
Timmy Posted August 19, 2018 Author Posted August 19, 2018 Apropo sta je vaznije Gs trofej ili zlatni masters.. Da se dogovorimo svi sa Novakom, da nam samo jos danas budu vazni mastersi. Pa se od sutra do kraja karijere okrecemo samo GS trofejima
bradilko Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 8 minutes ago, Timmy said: Neki dan to izjavio. Pisao sam ovde, jasan mu je motiv, proracunata smradina. valda svetski sport nije gledao jadniju super zvezdu. posle mene potop i ceveno nije taj i taj nesto nego sam ja lose odigrao.. jadni narcis 6 minutes ago, Timmy said: Apropo sta je vaznije Gs trofej ili zlatni masters.. Da se dogovorimo svi sa Novakom, da nam samo jos danas budu vazni mastersi. Pa se od sutra do kraja karijere okrecemo samo GS trofejima +1
kud u maglu Simoviću Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 17 minutes ago, Timmy said: Apropo sta je vaznije Gs trofej ili zlatni masters.. Da se dogovorimo svi sa Novakom, da nam samo jos danas budu vazni mastersi. Pa se od sutra do kraja karijere okrecemo samo GS trofejima dogovoreno
Timmy Posted August 19, 2018 Author Posted August 19, 2018 Da se ponovim, tek cemo videti, kad omatori jos vise i odavno bude bivsi, koliki je to smrad od coveka. Godinama se suzdrzava zbog sponzora i svega i glumi (dobrim delom neuspesno). Bice 10 puta gori od Vilandera. Banalan primer, kad mu je istekao ugovor sa Ziletom pa mu nisu produžil, odmah je izasao bradat na teren. A manje banalno njegovo ponasanje prema protivnicima u drugom delu karijere kad je postao nedominantan - od onog "chalange now" Nadalu do raznih izjava kako mu je ovo falilo i ono smetalo, a nikad da je neko bolji. Veliki sampion i jos veci smrad.
Boza_zvani_Pub Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Ugurao se u 8 pred zreb za USO, sto je vrlo bitno. Inace USO 18 ce biti poslednji GS sa 32 nosioca. Prelazi se na 16 od 2019.
Tsai Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 54 minutes ago, Timmy said: Da se ponovim, tek cemo videti, kad omatori jos vise i odavno bude bivsi, koliki je to smrad od coveka. Godinama se suzdrzava zbog sponzora i svega i glumi (dobrim delom neuspesno). Bice 10 puta gori od Vilandera. Banalan primer, kad mu je istekao ugovor sa Ziletom pa mu nisu produžil, odmah je izasao bradat na teren. A manje banalno njegovo ponasanje prema protivnicima u drugom delu karijere kad je postao nedominantan - od onog "chalange now" Nadalu do raznih izjava kako mu je ovo falilo i ono smetalo, a nikad da je neko bolji. Veliki sampion i jos veci smrad. A ja kad ga zovem Lignjoslav, ti se bunis ovde :(
Time Crisis Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said: osvajanjem sinsinatija postaje prvi teniser u istoriji sa svim osvojenim masters turnirima, “zlatni masters” Koliko znam, Lendl je već osvojio sve tadašnje (ekvivalente) mastersa, tako da ne bi bio prvi u istoriji, ali svakako prvi/jedini koji bi ih osvojio u današnjem formatu.
Recommended Posts