hefaca Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Jos samo 8 uzastopnih pobeda i na zasluzeni odmor do sredine januara
Timmy Posted August 18, 2018 Author Posted August 18, 2018 15 minutes ago, Tromeđa said: Forum je demokratija, svako ima svoje mišljenje. Nije stvar u misljenju, već u tome sto si jako dosadan sa tim banalnim trolovanjem.
Timmy Posted August 18, 2018 Author Posted August 18, 2018 Just now, hefaca said: Jos samo 8 uzastopnih pobeda i na zasluzeni odmor do sredine januara Kad odradi te pobede onda ce se prirodno javiti borba za No1.
booyaka Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Znači, to je koren problema,, to što je tenis aristokratski sport? Jeste, i nije ni za svakog da ga igra a bogami nije ni za svakog da ga gleda uživo.
hefaca Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 3 minutes ago, Timmy said: Kad odradi te pobede onda ce se prirodno javiti borba za No1. Onda djoka
iDemo Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 12 hours ago, Chika Spale said: Federeru je ovo osmo polufinale Sinsinatija u karijeri, prethodnih sedam je rezultovalo titulama. Djokovicu, sa druge strane, ovo je sesto polufinale. Prethodnih puta je svih 5 ulazio u finale i gubio. 'naci "doshlo doba da se ljubav proba", ne?
bradilko Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 pomislio sam da je nole izgubio a on dobi. sad, vi koji se razumete, može li se nole oporaviti za us open? ovako kao laiku mi nole deluje tako dominantno jer kao da igra povremeno na top nivou i to je dovoljno za finale. nevermind. neka uzme ovaj čudni turnir sa čudnim zjapećim tribinama i nekom čudnom plastičnom publikom koja me sinoć podsetila na onaj film ček ček, invasion of body snatchers sa donaldom sutherlandom.. spooky baš. i ono odbrojavanje mater im glupu. po svaku cenu misle da će profitirati..
booyaka Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Između Sinsija i USO je nedelju dana pauze, sasvim dovoljno.Zajedničko za poslednja tri Novakova meča (Dimitrov, Raonić, Čilić) je da je prva dva seta odigravao malo ležernije a u trećim setovima je ubacivao u višu brzinu, bolje je servirao i imao više vinera, tako da mi je utisak da je smisleno tako igrao i da je pojedine mečeve možda mogao i ranije da reši.
kud u maglu Simoviću Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 mislim da, kad bi mu neko ponudio sinsi ili ny da bi uzeo sinsi bez razmišljanja u ny zna da zaštuca a ako se ne bude mučio sa drugom ligom do 1/2 finala značajno mu rastu mu šanse
bradilko Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: mislim da, kad bi mu neko ponudio sinsi ili ny da bi uzeo sinsi bez razmišljanja u ny zna da zaštuca a ako se ne bude mučio sa drugom ligom do 1/2 finala značajno mu rastu mu šanse to je vrv racionalno ali meni su bitni gren slemovi, nadam se da će sve da ih prestigne.. jel istina da je federer izjavio da bi sve turnire trebalo igrati na 3 dobijena seta? ako je, onda to je baš dno dna
kud u maglu Simoviću Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 (edited) osvajanjem sinsinatija postaje prvi teniser u istoriji sa svim osvojenim masters turnirima, “zlatni masters” duboko verujem da to ne bi propustio po cenu njujorka e ovogodišnjeg Edited August 18, 2018 by kud u maglu Simoviću
Nesh Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Ja glasam da prvo uzme Sinsi, a posle USA. Stvarno bi lepo bilo da razbije maler u Sinsiju i da pokupi sve masterse.
booyaka Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Lepo bi bilo da ima taj zlatni masters, ali bih menjao da ne osvoji Sinsi do kraja karijere samo da uzme ovogodišnji USO. Najbitniji su mu GS.
mlatko Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Sta mu realno donosi Cincy? Nekako se i meni cini da je postao neka lestvica u njegovoj karijeri. Ako ga uzme moze da se (samoz@dovoljno) okrene GS-vima, mirno da se mozda tempira za DK sledece godine ako bude imao tim i stedi se za OI u Tokiju (mada je to long shot). Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Zaboravih, Gofan zbog povrede ramena predao u drugom setu. Prvi izgubio u TB.Znaci sutra lozenje.
Mil@n Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 (edited) Da li je realno da pričate o tome šta mu donosi trofej koji jedini nije osvojio i pogotovu sada kada je već u polufinalu tj finalu? Treba da osvoji sve i odmah, nema tu priče. Pogotovu kada je u prilici da osvoji ono što još nije, a fala bogu nema mnogo takvih prilika. Edited August 19, 2018 by Mil@n
Recommended Posts