August 18, 20186 yr deda ce biti masivno motivisan da ga spreci u uzimanju golden mastersa, to je sigurno. bilo bi sladje da novak osvoji preko dede
August 18, 20186 yr Bravo, Djole! 2 minutes ago, renne said: Može kad hoće Biće jebeno protiv napaljenog dede Da ulazemo na Federera nesto sitno (naravno, ako prodje Gofana ) da ga izmalerisemo?
August 18, 20186 yr Pratim tenis odavno, ali nikada nisam kapirao zasto im smeta buka. Mislim, bave se sportom, a ne naucnim radom nekim.
August 18, 20186 yr 1 minute ago, Ros said: deda ce biti masivno motivisan da ga spreci u uzimanju golden mastersa, to je sigurno. bilo bi sladje da novak osvoji preko dede Bogami, meni je dosta toga da uzima na sladji/ultra zajeban nacin. Moglo bi jednom i laksim putem
August 18, 20186 yr A košarka, borilački sportovi, odbojka i ostali nisu? Pa svi ostali trpe buku, samo su teniseri posebne dušice. Nije se samo žalio na bahate pojedince, već i na muziku koja drnda pored stadiona. Jebat ga, sve je to dio šoua koji ih i čini toliko plaćenim, a sad bi oni tu da ih tretiraju kao u operiAko ih ogranicavaju u pripremi poena onda teniser ima za pravo da trazi tisinu. Mozda muzika dobro dodje nekom Gulbisu, Kirijosu ili Coricu ali ne i vrhunskim teniserima koji najvaznije poene odigraju najbolje.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
August 18, 20186 yr 2 minutes ago, Timmy said: Ocigledno ne shvatas poentu. Igra se tenis i van ove seljane, pa se ima sa cim i porediti, a da nije borilacki sport Govorim o tenisu uopšteno i teniserima kao osjetljivim dušicama, a naravno da je u Americi sve cirkus na kub, ali jbg, oni to tako vole i tako rade. Sad je samo pitanje je li se tenis igra radi publike ili radi igrača. Gledajući nagradne fondove i stalne prepirke oko istih, rekao bih da je publika i taj entertainment faktor veoma bitan u tenisu. I vrištanje teniserki iritira, jbg, neka i to sankcionišu onda.
August 18, 20186 yr 1 minute ago, Tsai said: Bogami, meni je dosta toga da uzima na sladji/ultra zajeban nacin. Moglo bi jednom i laksim putem + hiljadarka. presesce mi epohalni mecevi. jedna nedeljna laganica se trazi.
August 18, 20186 yr Bravo sarago naša! Mislio sam da će Marin da zakoči i pusti Noleta a ovaj na nekom sledećem meču da mu uzvrati,ali Hrabro srce je rešilo da ispoštuje svoje navijače Preko Dederera ova kolekcija ima posebnu težinu
August 18, 20186 yr 3 minutes ago, James Marshall said: Govorim o tenisu uopšteno i teniserima kao osjetljivim dušicama, a naravno da je u Americi sve cirkus na kub, ali jbg, oni to tako vole i tako rade. Sad je samo pitanje je li se tenis igra radi publike ili radi igrača. Gledajući nagradne fondove i stalne prepirke oko istih, rekao bih da je publika i taj entertainment faktor veoma bitan u tenisu. I vrištanje teniserki iritira, jbg, neka i to sankcionišu onda. ako svakom teniseru to smeta pri servisu, onda valjda ima razlog
August 18, 20186 yr 3 minutes ago, Tsai said: Bogami, meni je dosta toga da uzima na sladji/ultra zajeban nacin. Moglo bi jednom i laksim putem I ja bih se pridruzio ovoj skoli misljenja. Nazalost, tesko da ce moci laksim putem, ali lepo bi bilo.
August 18, 20186 yr Pa smeta vjerovatno i košarkašima kad izvode slobodna, no u tenisu su valjda ostaci te aristokratske snobovštine dok su taj sport mogli da igraju samo oni plave krvi, u bijelim odeždama
August 18, 20186 yr A košarka, borilački sportovi, odbojka i ostali nisu? Pa svi ostali trpe buku, samo su teniseri posebne dušice. Nije se samo žalio na bahate pojedince, već i na muziku koja drnda pored stadiona. Jebat ga, sve je to dio šoua koji ih i čini toliko plaćenim, a sad bi oni tu da ih tretiraju kao u operiNije tenis isto što i nabrojani sportovi. I u snukeru takođe se traži apsolutna tišina. Ko nije u stanju to da ispoštuje ne treba da prisustvuje teniskom meču.
August 18, 20186 yr 4 minutes ago, Nesh said: I ja bih se pridruzio ovoj skoli misljenja. Nazalost, tesko da ce moci laksim putem, ali lepo bi bilo. +1
August 18, 20186 yr Just now, James Marshall said: Pa smeta vjerovatno i košarkašima kad izvode slobodna, no u tenisu su valjda ostaci te aristokratske snobovštine dok su taj sport mogli da igraju samo oni plave krvi, u bijelim odeždama Ajde bre Djejmse, publici malo fali, zamisli one zurle prilikom serviranja. I kakve crne aristokrate te snasle, tu i tamo neka selebriti i gomila tu dodje da vidi i bude vidjena.