Ros Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 deda ce biti masivno motivisan da ga spreci u uzimanju golden mastersa, to je sigurno. bilo bi sladje da novak osvoji preko dede
Nesh Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Bravo, Djole! 2 minutes ago, renne said: Može kad hoće Biće jebeno protiv napaljenog dede Da ulazemo na Federera nesto sitno (naravno, ako prodje Gofana ) da ga izmalerisemo?
Miljenko Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Pratim tenis odavno, ali nikada nisam kapirao zasto im smeta buka. Mislim, bave se sportom, a ne naucnim radom nekim.
Tsai Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 1 minute ago, Ros said: deda ce biti masivno motivisan da ga spreci u uzimanju golden mastersa, to je sigurno. bilo bi sladje da novak osvoji preko dede Bogami, meni je dosta toga da uzima na sladji/ultra zajeban nacin. Moglo bi jednom i laksim putem
mlatko Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 A košarka, borilački sportovi, odbojka i ostali nisu? Pa svi ostali trpe buku, samo su teniseri posebne dušice. Nije se samo žalio na bahate pojedince, već i na muziku koja drnda pored stadiona. Jebat ga, sve je to dio šoua koji ih i čini toliko plaćenim, a sad bi oni tu da ih tretiraju kao u operiAko ih ogranicavaju u pripremi poena onda teniser ima za pravo da trazi tisinu. Mozda muzika dobro dodje nekom Gulbisu, Kirijosu ili Coricu ali ne i vrhunskim teniserima koji najvaznije poene odigraju najbolje.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
James Marshall Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 2 minutes ago, Timmy said: Ocigledno ne shvatas poentu. Igra se tenis i van ove seljane, pa se ima sa cim i porediti, a da nije borilacki sport Govorim o tenisu uopšteno i teniserima kao osjetljivim dušicama, a naravno da je u Americi sve cirkus na kub, ali jbg, oni to tako vole i tako rade. Sad je samo pitanje je li se tenis igra radi publike ili radi igrača. Gledajući nagradne fondove i stalne prepirke oko istih, rekao bih da je publika i taj entertainment faktor veoma bitan u tenisu. I vrištanje teniserki iritira, jbg, neka i to sankcionišu onda.
Lancia Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 1 minute ago, Tsai said: Bogami, meni je dosta toga da uzima na sladji/ultra zajeban nacin. Moglo bi jednom i laksim putem + hiljadarka. presesce mi epohalni mecevi. jedna nedeljna laganica se trazi.
Fakundo Sava Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Bravo sarago naša! Mislio sam da će Marin da zakoči i pusti Noleta a ovaj na nekom sledećem meču da mu uzvrati,ali Hrabro srce je rešilo da ispoštuje svoje navijače Preko Dederera ova kolekcija ima posebnu težinu
Ros Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 3 minutes ago, James Marshall said: Govorim o tenisu uopšteno i teniserima kao osjetljivim dušicama, a naravno da je u Americi sve cirkus na kub, ali jbg, oni to tako vole i tako rade. Sad je samo pitanje je li se tenis igra radi publike ili radi igrača. Gledajući nagradne fondove i stalne prepirke oko istih, rekao bih da je publika i taj entertainment faktor veoma bitan u tenisu. I vrištanje teniserki iritira, jbg, neka i to sankcionišu onda. ako svakom teniseru to smeta pri servisu, onda valjda ima razlog
Nesh Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 3 minutes ago, Tsai said: Bogami, meni je dosta toga da uzima na sladji/ultra zajeban nacin. Moglo bi jednom i laksim putem I ja bih se pridruzio ovoj skoli misljenja. Nazalost, tesko da ce moci laksim putem, ali lepo bi bilo.
James Marshall Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Pa smeta vjerovatno i košarkašima kad izvode slobodna, no u tenisu su valjda ostaci te aristokratske snobovštine dok su taj sport mogli da igraju samo oni plave krvi, u bijelim odeždama
booyaka Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 A košarka, borilački sportovi, odbojka i ostali nisu? Pa svi ostali trpe buku, samo su teniseri posebne dušice. Nije se samo žalio na bahate pojedince, već i na muziku koja drnda pored stadiona. Jebat ga, sve je to dio šoua koji ih i čini toliko plaćenim, a sad bi oni tu da ih tretiraju kao u operiNije tenis isto što i nabrojani sportovi. I u snukeru takođe se traži apsolutna tišina. Ko nije u stanju to da ispoštuje ne treba da prisustvuje teniskom meču.
renne Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 4 minutes ago, Nesh said: I ja bih se pridruzio ovoj skoli misljenja. Nazalost, tesko da ce moci laksim putem, ali lepo bi bilo. +1
Lancia Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Just now, James Marshall said: Pa smeta vjerovatno i košarkašima kad izvode slobodna, no u tenisu su valjda ostaci te aristokratske snobovštine dok su taj sport mogli da igraju samo oni plave krvi, u bijelim odeždama Ajde bre Djejmse, publici malo fali, zamisli one zurle prilikom serviranja. I kakve crne aristokrate te snasle, tu i tamo neka selebriti i gomila tu dodje da vidi i bude vidjena.
Recommended Posts