Jump to content
IGNORED

156. Veciti derbi Partizan - Crvena zvezda, 13.12.2017. u 18h

Milosh76

Ko ce pobediti u Derbiju?  

44 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

A i teren je bio očajan, nije se moglo igrati
By navijači Partizana u nedelju™

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Toni Sumaher

58

• renne

34

• Milosh76

31

• kud u maglu Simoviću

31

Posted
2 minutes ago, Milosh76 said:

Nisam se dobro izrazio... mislim da je Mazic svirao na intervenciju pomocnika, posto mu je trebalo duze nego obicno da svira penal. U tom smislu da preskoci...

dakle da je "preskocio", sjebao bi stvari i ne bi ispostovao pravila igra

penal je bio, a pored toga draze mi je sto ga je svirao, pa sve i da smo izgubili, nego da ga nije svirao i da smo dobili, ali i da slusamo i narednih 10 godina kukanje za penalom

ovako smo mirni makar tih 10ak godina, sledeci penal im se svira na 200tom derbiju :fantom: 

Posted

Realno, Miloje je lose vodio tekmu, sve je nesto cekao, da bi mu se posle onih desetak minuta pritiska kod 1:0 igra potpuno raspala, mogao je Ozeg da resi, pre toga pantic sebican, u jos dve situacije balvanski ne ispratimo fine kontre....

Posted
Sasvim korektan kripl fajt. Da obe odbrane nisu tako skandalozne, naša naročito, bilo bi to sasvim solidan derbi. Ne kapiram stvarno vas cigane, konačno dobili penal, jbt ko da ga je mažara izmislio. Savić je možda i krenuo na loptu ali odneo je glodara a lopta je nastavila da se kreće u istom smeru. Generalno ok suđenje, nije mi samo jasno kako je legalno ono sumino cimanje kod penala. Drago mi je da glodar nije dao gol, previše bi bilo i on i suma. I mora još mnogo da uči, u nekom drugom klubu nadam se, žalibože brzine i solidne tehnike kad ima onakvu završnicu. Stojke nažalost igrač utakmice. Fer raspodela bodova u svakom slučaju. 
Pa nije legalno to cimanje
Posted
Realno, Miloje je lose vodio tekmu, sve je nesto cekao, da bi mu se posle onih desetak minuta pritiska kod 1:0 igra potpuno raspala, mogao je Ozeg da resi, pre toga pantic sebican, u jos dve situacije balvanski ne ispratimo fine kontre....
A moglo je i ore toga biti 0:3 za zvezdu
Ja baba ima kurac, bila bi baba sa kurcem
Posted
2 minutes ago, ToniAdams said:

Sasvim korektan kripl fajt. Da obe odbrane nisu tako skandalozne, naša naročito, bilo bi to sasvim solidan derbi. Ne kapiram stvarno vas cigane, konačno dobili penal, jbt ko da ga je mažara izmislio. Savić je možda i krenuo na loptu ali odneo je glodara a lopta je nastavila da se kreće u istom smeru. Generalno ok suđenje, nije mi samo jasno kako je legalno ono sumino cimanje kod penala. Drago mi je da glodar nije dao gol, previše bi bilo i on i suma. I mora još mnogo da uči, u nekom drugom klubu nadam se, žalibože brzine i solidne tehnike kad ima onakvu završnicu. Stojke nažalost igrač utakmice. Fer raspodela bodova u svakom slučaju. 

sto zajebavas? :D

pa bukvalno svi sem milosa smo konstatovali da je penal

evo cak se i on predomislio, doduse mogao je biti i "preskocen" :)

Posted
1 minute ago, renne said:
3 minutes ago, ToniAdams said:

Pa nije legalno to cimanje

I ja kolko znam nije

Posted

Bio je penal, ali mažari smo svakako ugasili status pičke ciganske pa on nek vidi šta će i kako će :dry:

Posted (edited)

Imaš pravo, sad sam pogledao snimak :sleep:

Edited by Ruxin
Posted

kaze vujadin, ja sam skrivio penal, opravdano dosudjen, uostalom ako mazic kaze penal - penal je :O

sad vec pocinjem verovati da su dogovorili da savic napravi penal, da skinemo taj 1 teret :fantom:

ili to ili ce terza vujadinu zakinuti nekoliko stipendija

Posted
4 minutes ago, renne said:

A moglo je i ore toga biti 0:3 za zvezdu
Ja baba ima kurac, bila bi baba sa kurcem

:vermez3:

Posted

Ja tek sada vidim ovaj penal, ovo bre čist start na loptu , ovaj gurnuo loptu i Savić uklizao na čistu loptu i izbacio u korner. 

Posted
17 minutes ago, Toni Sumaher said:

Ovo verovatno jos ima na Papui Novoj Gvineji  i kod nas....

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=12&dd=13&nav_id=1335911

axaxaxaxa

jasno je da ekipa sa severa nije bas najinteligentnija, ali koliko trebas biti glup i lud, da sa jos nekoliko saboraca uletis na protivnicku tribinu :D

mada, meni realnije deluje da ovo nije istina i da je ovo nekakav sukob unutar tribine, cisto sumnjam da bi protivnicke navijace zive pustili da je bilo ovako

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...