Jump to content
IGNORED

Senke nad Balkanom

mustang

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, renne said:

spojler jebem mu tetku, spojler

Nije mi bila namera da prepričavam, izabrao sam prilično beznačajan meandar radi ilustracije, izvinjajem se :rolleyes:

Posted

Ja sam zavrsila gledanje i nedostaje mi serija. Bas mi je strava! 

Posted

Btw, mislim da je od psovanja zastupljeniji jedino šnaps, u svim oblicima, situacijama, incidentima, pregovorima, natezanjima. Likovi se toliko se često hvataju za čašicu da je to pomalo zabrinjavajuće čak i na našim prostorima :D

Posted

Ja još ne mogu da im oprostim što su u prvoj sezoni obezglavili Maru a taman sam se zaljubio.

Skinuo sam seriju ali je tiho bojkotujem.

Posted

Pročitajte objašnjenje za psovke u Deadwoodu

Posted
21 minutes ago, simetrije said:

Btw, mislim da je od psovanja zastupljeniji jedino šnaps, u svim oblicima, situacijama, incidentima, pregovorima, natezanjima. Likovi se toliko se često hvataju za čašicu da je to pomalo zabrinjavajuće čak i na našim prostorima :D

Ja gledam televizijski jednu nedeljno ali evo u drugoj epiozdi je Tane batalio pice i pece rakije u fazonu Don't get high on your own supply. 

Posted
2 minutes ago, *edited by mod said:

Ja gledam televizijski jednu nedeljno ali evo u drugoj epiozdi je Tane batalio pice i pece rakije u fazonu Don't get high on your own supply. 

I bez Taneta ekipa je zastrašujuće respektabilna.

Posted

Da li semeni cini, ili dobar deo glumaca govori mnogo "dublje" nego sto je njihov prirodni glas? Za Bjelogrlica i kolegu mu inspektora manijaka sam siguran, pa Marko Zivic, rekao bih i Bogdan Diklic.

Posted

Tako se to radi u svetu, makar u serijama, prica se dubokim Goran Sultanovic glasom.  Zamisi da Tankosic, Bjela, Pavelic ili Golubic pricaju piskavim Lea Kis glasom. Ne bi bilo kul.

Posted

-ovaj sačekaj da wini odgleda 2 sezonu, napisaće doktorsku disertaciju o greškama i nelogičnostima u seriji [emoji3]

Ko kaze da mora da gleda? vikleri.gif

[emoji2960]

Posted

Lepo je kad se braca forumasi sloze

Uzivajte u trenutku

Treca sezono, volkam te i cekkam te

Posted

realno smece od serije. da nije nje nemanjici bi bili najgora serija.

Posted
40 minutes ago, ToniAdams said:

realno smece od serije. da nije nje nemanjici bi bili najgora serija.

Jel jače od Ravne gore?