simetrije Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 1 hour ago, renne said: spojler jebem mu tetku, spojler Nije mi bila namera da prepričavam, izabrao sam prilično beznačajan meandar radi ilustracije, izvinjajem se
MayDay Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Ja sam zavrsila gledanje i nedostaje mi serija. Bas mi je strava!
simetrije Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Btw, mislim da je od psovanja zastupljeniji jedino šnaps, u svim oblicima, situacijama, incidentima, pregovorima, natezanjima. Likovi se toliko se često hvataju za čašicu da je to pomalo zabrinjavajuće čak i na našim prostorima
Bujodrag Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Ja još ne mogu da im oprostim što su u prvoj sezoni obezglavili Maru a taman sam se zaljubio. Skinuo sam seriju ali je tiho bojkotujem.
Bujodrag Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Pročitajte objašnjenje za psovke u Deadwoodu
*edited by mod Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 21 minutes ago, simetrije said: Btw, mislim da je od psovanja zastupljeniji jedino šnaps, u svim oblicima, situacijama, incidentima, pregovorima, natezanjima. Likovi se toliko se često hvataju za čašicu da je to pomalo zabrinjavajuće čak i na našim prostorima Ja gledam televizijski jednu nedeljno ali evo u drugoj epiozdi je Tane batalio pice i pece rakije u fazonu Don't get high on your own supply.
simetrije Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 2 minutes ago, *edited by mod said: Ja gledam televizijski jednu nedeljno ali evo u drugoj epiozdi je Tane batalio pice i pece rakije u fazonu Don't get high on your own supply. I bez Taneta ekipa je zastrašujuće respektabilna.
pantelia Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Da li semeni cini, ili dobar deo glumaca govori mnogo "dublje" nego sto je njihov prirodni glas? Za Bjelogrlica i kolegu mu inspektora manijaka sam siguran, pa Marko Zivic, rekao bih i Bogdan Diklic.
Zico Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Tako se to radi u svetu, makar u serijama, prica se dubokim Goran Sultanovic glasom. Zamisi da Tankosic, Bjela, Pavelic ili Golubic pricaju piskavim Lea Kis glasom. Ne bi bilo kul.
Jumanji Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 -ovaj sačekaj da wini odgleda 2 sezonu, napisaće doktorsku disertaciju o greškama i nelogičnostima u seriji [emoji3] Ko kaze da mora da gleda? [emoji2960]
hefaca Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Lepo je kad se braca forumasi sloze Uzivajte u trenutku Treca sezono, volkam te i cekkam te
ToniAdams Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 realno smece od serije. da nije nje nemanjici bi bili najgora serija.
teacher Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 40 minutes ago, ToniAdams said: realno smece od serije. da nije nje nemanjici bi bili najgora serija. Jel jače od Ravne gore?
Recommended Posts