Jimmy Kowalski Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 2 hours ago, copkillah said: meni je to bio jedini jadan momenat u inače prezabavnoj seriji.. ok i pojavljivanje Strongmena, ali na Dražu sam bacio peglu mislim prcka on vlast kroz seriju, par direktnih prozivka policije, onda očigledne aluzije na dešavanja u Savamali i čini mi se da je čak potkačio i smrdljivi Blic prekog "Novog Doba i nemačkih gazda", mada je to možda samo slučajnost ili moj trip inače zbinždovali smo 5 epizoda do sada i nemam zamerki, tempo je okej, drži pažnju. zabavno je! Meni je zanimljivo sto se novi partner Pletikose zove Bozidar Zecevic, koji je jedan od najglasniijih pljuvaca serije. Sve cekam neku repliku tipa "Bozidare bas si seronja" ili tako nesto..
copkillah Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 6 hours ago, Jimmy Kowalski said: Meni je zanimljivo sto se novi partner Pletikose zove Bozidar Zecevic, koji je jedan od najglasniijih pljuvaca serije. Sve cekam neku repliku tipa "Bozidare bas si seronja" ili tako nesto.. ovo je vrhunski inače ponekad je bolno koliko Marija Bergam nume da glumi ali ok...
*edited by mod Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 Odgledao prvu, fino to ide. Mislim da cu se drzati tempa jedna nedeljno. Jedino bi za ovog Pletikosica mogli da uvedu titl ili da ga nekako navedu da pocne da otvara usta. Dosta je nerazgovetniji od svih ostalih glumaca.
nisam ja Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 11 hours ago, J-♣ said: Tetovirane pevaljke!? da li je tada toga bilo? Dobre trandže.
Jumanji Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 (edited) 59 minutes ago, copkillah said: ovo je vrhunski inače ponekad je bolno koliko Marija Bergam nume da glumi ali ok... Jaooo ona je uzasna, mozak ne veruje, toliko losa da mi je simpaticno to sve Edited November 12, 2019 by Jumanji
copkillah Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 10 minutes ago, Jumanji said: Jaooo ona je uzasna, mozak ne veruje, toliko losa da mi je simpaticno to sve Ja nemam problem s tim koliko je loša, nego je teško ne primetiti svaki put kada izgovara neku rečenicu
Jimmy Kowalski Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 Ne ume da prica, ali su joj i facijalne ekspresije uzasne, bas strci u odnosu na ostale. Kod Ivanovica je rekla da je kao bila previse stegnuta tokom snimanja 1. sezone, a kao sad se konacno opustila. Ne primecuje se..
Cane Vukic Prebranac Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 Бергамова баш нуме али како видим биће мажења са Маријом Оршић па ћу да истрпим
Jumanji Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 7 minutes ago, copkillah said: Ja nemam problem s tim koliko je loša, nego je teško ne primetiti svaki put kada izgovara neku rečenicu Pa to... mislim dodje mu na isto, takao je i intervju davala neki skoro, ista intonacija od prve do poslednje reci : ))
freakns Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 ja odgledao! izbindzovo jos u petak, svaki dan po dve epizode, finoca. dobra je serija. produkcija i kostimi odlicni. scenario isto dobar. gluma uzasavajuca. Trivalicka u svojih cirka 10minuta pokazala vise nego Bjelogrlic, Kuzmanovic i Bergam u obe sezone zajedno. Kicic losiji nego u prvoj, Dugalic i Djuricko vrlo dobri. ona sto glumi Orsicku je plac majke bozije. sve joj je lose. i dikcija i mimika
Desmond Bojčinski Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 Odgledao sve, sa trafike deluje nedovršeno. Inače onako, nekako mi prva sezona ostala u manje mlakom sećanju.
Lo Zingaro Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 Moze na link PM za neki torrent. Platio bih i zvanicno ali za nas zabare obavezna mesecna pretplata za neki net tv koji me realno ne zanima.
Recommended Posts