Bujodrag Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 (edited) Svi ozbiljni producenti znaju da će odmah po izdavanju dela biti piraterije. Zato se novac i obračunava po autorskim pravima i postoje neke statističke računice da se obračuna, recimo, koliko puta je emitovana neka pesma. Ali, PRVO emitovanje, naročito filma ili serije ima posebniji položaj i na to se pazi. Ili možda mislite ta su sajtovi kao što su IMDB i slični samo proizvod par entuzijasta? Edited November 9, 2019 by Bujodrag
levi Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 zar ne bi trebalo da se zvaničani legalni titlovi rade sa papira™, tj prevođenjem scenarija, a ne audio/vizuelno? malo mi to neozbiljno
svashtabezneshto Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 to se podrazumeva da ima, sad treba da se prilagodi dužina trajanja titla i slične gluposti, za to je dobila audio snimak, bez videa.
foto Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 (edited) 22 hours ago, Bujodrag said: Privodili su me par puta jer sam se motao po kojekakvim mestima. Jedno četiri pet puta se vozio u marici (nikako nemojte sedeti u onom rezervnom točku na sredini) Jednom sam proveo super zabavnu noć pričajući s interesantnom devojkom koju su priveli kao i nas ostale u u stanicu u Majke Jevrosime. Ali nikad me nisu uhapsili. Moram smisliti nešto, kao iz filmova, da mi interventna bane iznenada na gajbu, da dobijem batine i ostala maltretiranja, osvanem u zatvorskoj ćeliji s ostalim redovnim. Sigurno će biti (retrospektivno) vrlo zabavno nemoj, bujo, nemoj, dobri druze nas. guglaj SWATing ili tako nesto slicno, siguran sam da nece Sigurno će biti (retrospektivno) vrlo zabavno ako budes mogao da nam prepricas. znam da ti je doadno i depresivno ali imas talentovane ruke. jel imas jos onaj rezbarski luk? ako nemas nabavicemo i njega i materijala za zanimaciju. ima sada i elektricnog alata za graviranje i fine stvari za male parice, a moze da vrsi posao za sebe, za uzivanje, ne da mlatis pare sa njim. P.S. nemoj da se glupiras i ljutis nas na nasem FORUMCETU. to smo se vec bili dogovorili. zar ne? P.P.S. @gospa buba ce usi da ti iscupa, ako niko drugi puno pozdrava i voli i ljubi i misli malkice i na sebe. Edited November 10, 2019 by foto
Bujodrag Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Ma zajebavam se , naravno. Jesam budala ali ne baš tolika.
Bujodrag Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 A nabavio sam klavijature. Neki midi kontroler pa hoću to da naučim i sad bistrim youtube klipove o teoriji muzike.
Frank Pembleton Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 to se podrazumeva da ima, sad treba da se prilagodi dužina trajanja titla i slične gluposti, za to je dobila audio snimak, bez videa. A pa ona zena od Balaševića koja je izigrava producenta je u montažu poslala materijal koji je bio crno beli , kao da spreči pirate.Kao da je neko hteo to da gleda [emoji57]... Shiit has hit the fan...
Desmond Bojčinski Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Koga glumi Trivalićka? Jel neka istorijska ličnost? Serija bi bila 100 puta bolja da u glavnu ulogu baci Golubića i crnorukaše mu, gratis komunjare, Živkovića i monarhistički dip stejt, da se Tane, Krojač i ostali veterani pojavljuju epizodno, a da se tulaši, bugaraši, ustaši i sad ovi novi brdaši izbace niko suzu pustio ne bi.
Fakundo Sava Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Marija Bergam nekad me podseti na Miru Furlan, kada napravi onu tunjavu rasplakan facu još ako je polugola... Bjela. Najveći fan Babylon Berlin na svetu
*edited by mod Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 6 hours ago, Fakundo Sava said: Marija Bergam nekad me podseti na Miru Furlan, kada napravi onu tunjavu rasplakan facu još ako je polugola... Bjela. Najveći fan Babylon Berlin na svetu Nisam jos poceo drugu sezonu ali za prvu ne pije vodu, jer se u isto vreme radilo.
Recommended Posts