Fakundo Sava Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Izvini Bjela, znaš onu priču o žabi i škorpiji ,pa tako ti je sa nama i torentima
Zabalujev Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Ste ludi da skidate domaće serije, pa da ve apse?
El Guapo Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Jel to važi samo za torente ili i za ove servere za skidanje? Послато са Le X820 помоћу Тапатока
Desmond Bojčinski Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 1 hour ago, Zabalujev said: Ste ludi da skidate domaće serije, pa da ve apse? Sad to kažeš 🙄 Odgledah film, mlačkasto deluje.
Bujodrag Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 7 hours ago, dùda said: a bindžovanje ? sve uzalud 6 hours ago, Zabalujev said: Ste ludi da skidate domaće serije, pa da ve apse? Nije uzalud. A kažu babe: Strpljen smoren spašen. Ja sam i prvu sezonu gledao tek kad sam celu mogao da nadjem na torentima i lepo zbindžujem. Ne žurim ni sada. Privodili su me par puta jer sam se motao po kojekakvim mestima. Jedno četiri pet puta se vozio u marici (nikako nemojte sedeti u onom rezervnom točku na sredini) Jednom sam proveo super zabavnu noć pričajući s interesantnom devojkom koju su priveli kao i nas ostale u u stanicu u Majke Jevrosime. Ali nikad me nisu uhapsili. Moram smisliti nešto, kao iz filmova, da mi interventna bane iznenada na gajbu, da dobijem batine i ostala maltretiranja, osvanem u zatvorskoj ćeliji s ostalim redovnim. Sigurno će biti (retrospektivno) vrlo zabavno
El Guapo Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Pa za sveJa kolko znam, ne jure za skidanje, već za deljenje, zato je problematičan torrent.A preko VPNa da se skida? Послато са Le X820 помоћу Тапатока
zmanic Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Pogledao prvu epizodu i nisam nešto zadovoljan. Previše niti se prebrzo prepliće, ili ja više nisam spreman tolko da se koncentrišem.
Bujodrag Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 59 minutes ago, El Guapo said: Ja kolko znam, ne jure za skidanje, već za deljenje, zato je problematičan torrent. A preko VPNa da se skida? Послато са Le X820 помоћу Тапатока E, je l' mogu zbog toga da me uhapse ili sve rešavaju birokratski. Sad ću da poskidam sve sa svih torenata u poznatom univerzumu. Po dva puta. valjda će neko da reaguje.
Bujodrag Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 I da ostavim torente aktivnim pa i ja da ih delim
zmanic Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 (edited) greska Edited November 9, 2019 by zmanic greska
El Guapo Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Izbacili sve epizode, sad cu preko Opera VPN da skinem.
Recommended Posts