Jump to content

Senke nad Balkanom

Featured Replies

Krenula repriza na RTS-u, radnim danima u 20h.

Edited by mraki

• 4 months later...
  • Replies 1.3k
  • Views 153.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Sve te gluposti lepo ilustruje akciona scena u kojoj Bjela i glavni Rus čučnu pored nekog zida, kao u zaklonu su, iako se jasno vidi da je Makedonac sa ove strane - direkno su mu u liniji vatre, ni od

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Ej, zbindžovao i ja Nemanjiće nedavno, nisam znao gde da prijavim. Nemamo više onaj "sramim se priznati" topić što je nekad bio?   Spektakl je, ne znam samo da li više stilski ili istorijski

• jebote ja sam ushicen  

Posted Images

• 1 month later...

U susret drugom serijalu

• 1 month later...

8.11. na EON sve epizode đuture

Taman za slavu na repeat u pozadini :D

Možda bude i džabe, na kioscima?

47 minutes ago, Jumanji said:

To za 990 din, a ko nece da bindzuje, tj placa ekstra, od 11.novembra svakog ponedeljka na Nova S

http://rs.n1info.com/Showbiz/a536615/Senke-2-prvi-srpski-bindz-na-EON-u-od-8.-novembra.html

lol, mesecna pretplata za netflix za 10 epizoda koje mozes svakako dobiti legalno za dz ili ovo sto je Arkdija rekla. mislim da cu na kraju ipak gledati kao i proslu jednu po jednu.

Ma izbacice neko to sve sigurno, ko sto kaze@Arkadija

Gde mogu da pronadjem prvu sezonu?

Gde mogu da pronadjem prvu sezonu?
Takodje sam neprijatno iznenadjen da prve sezone nema nigde. Čak ni u SBBovom video klubu!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

RTS ima prava na prvu, možda ima na Planeti

Da, davala se na rts-u zato je nema na sbb-u ali ne mogu da je nadjem, mislim ima nesto online, ali je to loseg kvaliteta.

Meni app planeta ne radi, davno sam je instalirala i nije htella da se otvori jos proletos, i vidim da se mnogi zale u onim komentarima. Reinstalirala vise puta, nece.

Ima na torrentima..

Nije bilo na nekoliko, ali pronasla sam veceras, kome treba nek se javi